‘IX Seminari de cajón i percussió’ o l’art del cajón

Arte, cajón, palmes, seminaris, cantaors i música, molta música, una definició clara i senzilla del què representa aquesta cita anual, el Seminari Internacional de cajón i percussió, que es realitza al recinte de Can Massallera i organitza  Cultura F, una activa entitat cultural l’objectiu de la qual és la  dinamització comunitària a partir de l’ensenyament de les arts musicals.

El Seminari ensenya tot allò que te a veure amb l’art de tocar el cajón, el de flamenc com a referent primer, el peruà o qualsevol de les variants que hi ha a tot el món. I la fórmula és ben senzilla, convidar els mestres per a què alumnes i persones interessades puguin gaudir-lo de primera mà i plegades per unes hores.
En aquesta novena edició, el Seminari presentarà les classes d’ Antón Suárez, David Domínguez, El Cotito… Entre tot aquest talent, cal destacar a un dels mestres dels secrets dels ritmes flamencs Fco. José Suárez  “El Torombo”  de maneres bizarres i molt genuïnes (vídeo adalt), tot un espectacle per conèixer la base autèntica del flamenc, una sessió on una filosofia de vida i el talent musical compartiran protagonisme.

També, i durant tot el dia, hi haurà més activitats con la Fira de Luthiers, els mestres fabricants d’instruments i com a punt i final de la jornada una altra gran sorpresa: el concert Acústic Love of Lesbian amb Sant Balmes i Julián Saldarriaga, el front man i guitarra d’aquests LOL …. Aquest cop en acústic i de ben aprop.

4 juny, a Can Massallera
De 10 a 21h. Classes magistrals, activitats i concert
Preu: 50€

23h. Concert Acústic Love of Lesbian
Preu: 10€ (venda entrades mateix recinte)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s