Teatre de primavera. Carmela Lilí Amanda

La programació cultural del mes de març es plena de la  presència de les dones, tant en les activitats institucionals com a la societat civil.

Podrem sentir l’aroma del 8 de març de manera molt especial en la obra  de teatre que aquest març es representarà a can Massallera.

Carmela, Lili i Amanda abandonen les tonades i lletres per a les quals foren concebudes i es fan de carn i ossos en un espectacle teatral de creació que pretén fer un viatge musical cap a les vides d’unes dones que van néixer i morir amb el segle XX, però que van aconseguir engendrar els valors de llibertat dels quals, a voltes, som irresponsables hereves i hereus.

Carmela, Lili i Amanda és la història de tres dones que potser en són una de sola, que de fet en són moltes. Tres actrius de teatre musical de tres generacions diferents, posen el seu talent al servei d’un projecte de creació que pretén reflexionar sobre el gènere del teatre musical tot explorant les capacitats expressives, dramàtiques i narratives que la música vocal pot oferir en escena.

Marlia Produccions Fitxa artística: Direcció: Marc Chornet Repartiment: Isabel Soriano, Noèlia Pérez, Neus Pàmies Dramatúrgia: Magda Puyo, Marc Chornet Escenografia: Estanis Aboal Il·luminació: Justo Gallego

4 de març a les 19 hores a can Massallera

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s