Visions, expressió d’un moment

Divendres 9 de març s’inaugura al centre d’Art Can Castells l’exposició del projecte col·lectiu Visions, expressió d’un moment, dirigit i coordinat per l’artista santboiana Josefa Hernández.

Aquest projecte és una reflexió sobre el procés creatiu d’un seguit d’artistes de diferents disciplines, que mostra mitjançant entrevistes als artistes el camí des de l’instant en que neix la idea fins que la es dóna per acabada. Cada un d’ells s’enfronta a l’acte creatiu amb eines diferents i amb una visió peculiar i pròpia, però sempre des d’una òptica avanguardista i compromesa.

Participen els artistes plàstics Joan Canals, Albert Casals, Pere Díez Gil, Joaquim Pujol, Ferran Soriano, Matilde Vela i la mateixa Josefa Hernández, amb obra pictòrica i escultòrica i un compromís ferm amb l’entorn i la seva experessió artística.

També podreu gaudir del treball del grup musical Tirantlofunk, Mowafak Kanfach, i la seva visió filosòfica del perfum, Nati Comas, escriptora i editora amb una instal.lació que reflexiona sobre el camí de les paraules, la Lola Cabello i la Laura del Valle que amb la tècnica del “body paint” nascuda als anys seixanta, ens mostren amb el color i el moviment la seva peculiar “‘expressió de l’ànima”. No us la perdeu!

 

Centre d’Art Can Castells
C. Lluís Castells, 16

Expo: del 9 de març al 19 de maig de 2012
Inauguració: 9 de març a les 19 h.
Visites guiades: dimarts 20 de març a les 18h . dissabre 14 d’abril a les 11 h . divendres 11 de maig a les 18h.

Es prega confirmació prèvia al nº 93 661 46 46 o a lzabalza@santboi.cat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s