Festival Altaveu 2012, entrades a la venda a partir del 2 de juliol!

Vols acabar amb bon regust un estiu ple de música? Doncs, afanya’t, l’Altaveu donarà cita aquest setembre al més ric i variat de l’actualitat de la música del país, també amb presències britàniques imprescindibles!

Entre els noms propis de la nova  edició ressonen propostes tan diferents com el pop d’autor de Els Amics de les Arts o Darren Hayman, l’indie-pop electrònic de La Casa Azul, The Whip o Mendetz o el world music sound de l’ Orquestra Àrab de Barcelona, Txarango o Las Migas.

A partir del 2 de juliol, l’ OMAP (Pl. Ajuntament, 1, de 8 a 14h.) posarà a la venda les entrades del Festival Altaveu. En aquesta edició els santboians que ho vulguin tindran l’opció de comprar un abonament de 30e. per als 2 dies de concert dels Jardins de l’Ateneu (7-8 setembre: Txarango, Darren Hayman, Els Amics de les Arts, Mendetz, The Whip i La Casa Azul). Els abonaments són limitats i quan es vagi a fer la compra s’haurà d’acreditar la residència amb el dni (límit 2 abonaments per comprador). També es podran comprar entrades online per dies al web del festival i des del servei Codetickets.

Deixa un comentari