Vestigis del Modernisme. Obrim el teló

L’11 de setembre d’enguany es presenta al públic santboià l’exposició “VESTIGIS DEL MODERNISME. Obrim el teló”, produïda pel Museu Abelló de Mollet del Vallès que ha estat adaptada per l’Àrea de Coneixement i Noves Tecnologies de Diputació de Barcelona perquè recorri la Xarxa de Museus Locals i que restarà al Museu de Sant Boi  fins al 25 de novembre.

Aquesta exposició sorgeix del descobriment dels vestigis excepcionals que el pintor Joan Abelló (1922-2008) havia anat atresorant al llarg d’una intensa trajectòria dedicada a la pintura i al col·leccionisme, i que procedeixen, en gran part, de qui va ser el seu mestre, el pintor Carles Pellicer (1865-1959).

Vestigis del Modernisme. Obrim el teló” és una recreació de les arts escèniques mitjançant obres del fons del Museu Abelló, juntament amb algunes peces procedents de l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona i del Museu d’Art de Cerdanyola.
A partir de l’evocació escrita per Joan Abelló a la seva obra “L’hora del te” (1961), s’han escollit escenes que al·ludeixen al teatre, la música i la dansa, síntesi de l’ideal de l’art total del Modernisme.

Vestigis del Modernisme. Obrim el teló
Museu Can Barraquer
De l’11 de setembre al 25 de novembre

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s