Art, fum i Saleta

El Centre d’Art ‘bull’ d’activitat!

1. Últims dies per a veure l’exposició d’ Antoni Llena  SOS: senyals de fum des d’un subsòl, una gran teranyina de dibuixos confeccionada dia rere dia, des de l’any 2008, una feina quotidiana, volgudament rutinària i exigent en el procés.

Es tracta d’un projecte viu, que es va reconsiderant cada dia que passa, i que va conformant una obra única i rica que té com a punt de partida una contundent premissa conceptual: defensar contra tot el llenguatge de la plàstica, una de les darreres preocupacions artístiques i vitals d’Antoni Llena.

Aquestes ‘senyals de fum’ són una mostra dels dibuixos d’aquest procés artístic d’anys – concretament els realitzats durant un mes – algunes obres dels anys seixanta, que són la premonició de tot plegat, el Viatge d’hivern i tres peces volumètriques més d’execució recent.

2. La Saleta, una proposta artística vinculada amb el Centre i duta pel col.lectiu artístic santboià, allotja aquests dies i fins el 17 de desembre aquarel · les i videoprojecció musical de Jose Antonio Alonso més sentit i sensibilitat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s