Folk, clàssica i cançó d’autor: el calaix de sastre musical del febrer!

musica febrer

Ens espera un intens febrer musical, amb tres propostes musicals de gran qualitat que organitzen diferents entitats musicals locals. Trieu i passeu, hi ha per a tothom:

Rubrifolkum, festival de música neo folk. És la seva tercera edició! L’anomenat Tradicionàrius del Baix Llobregat, és un festival de música que proposa concerts i formació on la renovació de la música d’arrel és el seu principal motor, una interessant manera d’apropar aquest génere a l’oferta musical i cultural santboiana gràcies a l’esforç dels seus organitzadors. D’entre les seves interessants ofertes musicals, calia destacar el passat concert inaugural de Xavier Baró, el joglar de la cançó tradicional primitiva ple d’harmonies sensibles i posada en escena litúrgica i Josep M. Ribelles, un dels millors representants del nou folk i intèrpret d’arpa, així com Anxo Lorenzo Band, una de les grans apostes del festival d’enguany i virtuós de la gaita que estrenarà a Catalunya el seu segón treball en solitari. DRD, Les Violiles i Tazzuff completaran el cartell la propera setmana.
Del 26 de gener al 9 de febrer (diferents horaris) / Cal Ninyo i taberna Backstage / Organitza: Associació Qui Hi Ha?

Roger Mas. Dins la programació del Festival Barnasants, aquest artista ens torna a visitar després d’aquell històric i massiu concert que va realitzar a l’Altaveu del 2008, aquest cop amb l’espectacle Roger Mas vist per ell mateix. Amb la complicitat del contrabaixista Arcadi Marcet, s’endinsarà en les peces més conegudes de la seva discografia oferint-ne noves relectures, donant un nou aire a velles cançons pensades per a ser interpretades per formats com trios, quintets o cobles. Un jove músic àmpliament consolidat autor i intèrpret de cançons de material altament sensible, imperdible!
Roger Mas vist per ell mateix / 1 març a Can Massallera, 21:00h / Telentrada / Organitza: Associació Cultura F i Barnasants

Patricia De No i Michel Wagemans. Un concert de clàssica de flauta i piano, aquests dos concertistes d’àmplia experiència internacional i guardonats a diferents concursos musicals, ens presentaran el treball La gran literatura per a flauta i piano amb peces de Mozart, Reinecke, Prokofiev i Taffanel, algunes de les sonates de la música clàssica dels segles XVII i XIX.
Patricia De No i Michel Wagemans / 13 febrer a Auditori de l’Escola Municipal de Música Can Castellet, 19.30h. / Organitza: Joventuts Musicals del Baix Llobregat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s