Joan Lleó, reconeixement pòstum a la trajectòria d’un artista santboià

Joan Lleo
Joan Lleó, o el què és el mateix, artista plàstic de gran reconeixement i trajectòria, un dels fundadors del Grup Flamma i fi en la seva línea i en distribuir el color, fi en les seves taques i en fer-les simbòliques, plenes del millor sentit plàstic, segons paraules de Josep M. Garrut.

El Centre d’Art ret un homenatge a la trajectòria d’aquest gran creador santboià, professor de procediments pictòrics i tècniques murals i autor de grans aquarel·les, amb obres que es poden veure a les parets de l’ església de Betlem o al Palau de la Generalitat i a les sales del MNAC o el Museu d’Art de Girona. La mostra santboiana serà un testimoni de les diferents facetes i dels diversos moments de la seva tasca com a creador, així com poseïdor d’amistats il·lustres, com la del seu amic i fotògraf Ricard Tarré, un testimoni fotogràfic que també il·lustra aquest article.

Joan Lleó. Retrospectiva / Can Castells Centre d’Art / des del 28 febrer

Anuncis

Trackbacks

  1. […] la sala principal de la central ens mostra, tan bon punt obrim la porta, un enorme mural pintat per Joan Lleó, que ens dona la benvinguda amb una imatge ben humanista entre unes parets dedicades a la […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s