Festa Major’13: Can Castells Centre d’Art

Annex IIA

Festa Major, una fita entremig de la feina, l’escola i les activitats del cada dia,  dies de suspensió d’aquestes rutines, de festa que s’anuncia des de qualsevol indret de la ciutat, amb instal·lacions, sorolls, música i proves de só, gent que va i gent que torna, gent que és nova a la ciutat i que ve a muntar escenaris, a instal.lar equips, a organizar i a colaborar en el resultat final, que es la Festa Major.

Doncs en aquest ambient festiu, podeu dirigir les vostres passes cap al Centre d’Art de Can Castells i així gaudir una estona de l’expressió de l’art viu, de l’experimentació amb els colors i la imatge i més.

Abans d’entrar podeu creuar a la vorera del davant del centre i ja veureu que Can Castells també celebra Festa Major: ho farà amb una intervenció artística a la façana del centre, que en podeu veure un dels dissenys en aquest post.

Després, només entrar encara podreu veure una expo que acaba el seu recorregut el diumenge dia 20, Pell de Ferran Mancera, a LaSaleta.

El dissabte 18 i diumenge 19 des de les 11 del matí podreu veure creacions artístiques en directe a càrrec de diversos artistes: Manuel Fontiveros, Francesc Baiget, Cisco Colominas, Daniel Campoy, Manuel Morales i Humberto Ruiz.

Als jardins de Can Castells hi haurà instal.lacions de l’artista santboiana Josefa Hernández, i a la terrassa de l’equipament  la peça Joc de nens f’Alfredo Jaar.

A més a més, als jardins i a partir de les 12h romandrà un mercadillo d’art organitzat per Mercat d’Art Jove on podreu trobar mil i una creacions artístiques dels Joves Artistes i Creadors santboians.

Per acabar dissabte a les 21 h. un concert de Rotten Nuttes i diumenge a les 19 h. Dj Tengo un pasajero, tots dos concerts organitzats per la Teteria Namasté… Bon art per Festa Major!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s