Festa Major’13: El Museu de Sant Boi

FMmuseu13

Festa Major, dies de festa i de descans, dies de visita i passejades i dies de noves activitats, com les que us ofereix el Museu de Sant Boi aquests dies:

Aquest dijous 16, i dins el cicle ‘Les converses dels dijous’, rebrem la visita dels creadors del grup de reconstrucció històrica del món del baix imperi Propugnatores Barcinonenses, un equip a partir d’ara amb residència permanent santboiana que busca ‘reclutar’ noves/nous membres, persones amb ganes de participar i divertir-se, i persones interessades en conèixer d’aprop mètodes de divulgació científica i gamificació amb la reconstrucció històrica…. Vols saber com vivien d’aprop els antics habitants de les Termes?

Dissabte 18 es celebra el Dia Internacional dels Museus, amb activitats a tot Catalunya, també al Museu de Sant Boi. La proposta que ens ofereixen és molt intensa! S’inaugura una magnífica exposició fotogràfica De la Terra a l’univers’ produïda per la Unió Astronòmica Internacional i on es mostraran imatges realment espectaculars del nostre univers, també ens faran una visita guiada on ens ensenyaran els objectes més curiosos de la col.lecció del Museu, així com ja és tradició aquest dia, es presentarà una nova peça que acaben de restaurar dels fons, una nina dels anys 20 donada per la Teresa Maria Pizà, mestra estimada desapareguda de molts nens i nenes de l’escola Joan Bardina.

Diumenge 19, a les Termes Romanes, s’estrena l’exposició ‘De natura muliebri, la salut de la dona romana’. Anem a descobrir com ja des de l’època romana la funció de la dona estava gairebé centrada en la seva funció reproductora, i com pels pocs estudis anatòmics i algunes teories filosòfiques i mèdiques, es va transmètre una visió de la dona com ésser malaltís i feble, diferent de l’home.

Per a tots els gustos, ganes i tipus de visites, el patrimoni santboià us hi espera, també de Festa Major!

– 16 maig, 19h. Museu de Sant Boi – Can Barraquer
‘Les converses dels dijous’ amb Propugnatores Barcinonenses
– 18 maig, 13h. Museu de Sant Boi – Can Barraquer
Dia Internacional dels Museus: Exposició De la Terra a l’univers, visita guiada i presentació nova peça
– 19 maig, 12h. Museu de Sant Boi – Termes Romanes
Exposició De natura muliebri
(activitats gratuïtes)

més informació al programa de Festa Major’13

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s