Juliol a Can Castells

 

cancast

Estiu al Centre d’Art.

No és en va que Can Castells reivindica la seva realitat de Centre d’Art: a més a més d’exposicions de pintura, de fotografia o escultura, performances, instal·lacions, projectes innovadors o el Taller Municipal d’Arts plàstiques, també fa les seves incursions al món de la música, i el mes de juliol d’enguany n’és una prova i no la primera…

De fet, el 10 de juliol s’inaugura una expo col·lectiva (que hi romandrà fins el 30 de setembre) dels i les sòcies d’Afoboi, associació ciutadana que te la seva seu a Can Castells.

Del dia 20  fins el 31 podreu veure també “Un tast d’Art”, expo col·lectiva de l’alumnat, tant adult com infantil, del taller Municipal d’Arts plàstiques.

Durant tot el mes de juliol, fruit de la col·laboració entre la Teteria Namasté i el Centre d’Art, s’oferirà un programa musical d’allò més estimulant: Concerts i sessions de Dj de petit format.

L’oferta s’arrodoneix amb la carta de tes aromàtics i altres suggerències de la Teteria Namasté i la possibilitat de passar algunes estones de la tarde o la nit dels caps de setmana de juliol en un espai tranquil i privilegiat enmig de Sant Boi.

Dissabte 6, 13, 20 i 27, a les 21 hores, en Concert i per ordre d’aparició: “Flamarades”, “Aroma canalla”, “Ludovic tercero” i “Rusian Tits“.

Diumenge 7, 14, 21 i 28, a les 19 h. “Tiet dj”, “Morsa”, “Tengo un pasajero” i “Agustí”, sessions amb DJ.

Totes les sessions són gratuïtes.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s