Smiley, Una història d’amor

SMILEYGIRA03

La Temporada de teatre de tardor  de Sant Boi segueix amb una comèdia de Guillem Clua, el dramaturg més ambiciós del país, amb obres com ‘Marburg’ o ‘La pell en flames’.

Guillem Clua, però, encara no s’havia atrevit amb l’autorretrat. A ‘Smiley’, va decidir “fer un pas cap a l’honestedat”, conscient que “les millors obres són les surten de la nostra veritat (…), si emociona, vol dir que la cosa funciona”.
‘Smiley’ és una comèdia, la primera que escriu Clua. Necessitava canviar de registre, diu ell. “El primer que vaig fer és trencar el pudor, la vergonya, perquè sé que el primer objectiu de la comèdia és que la gent rigui. I a mi m’han passat coses tan ridícules en la vida…”.

Smiley és una història que comença amb un desengany, un no saber avenir-se, una trucada, un encontre inesperat… i “la vida te da sorpresas…”, que deia la cançó, i tot pot canviar en un segon: el segon que trigues en enamorar-te d’algú, el segon que llegeixes un missatge tan senzill com dos punts, un guionet i un parèntesi tancat.

Text i direcció: Guillem Clua
Intèrprets: Rubèn de Eguia i Albert Triola
Producció: FlyHard Produccions S.L.
Durada: 90 minuts.

13 octubre 2013, 19h. a can Massallera

+info entrades

Anuncis

Comments

  1. Moltes gràcies per la resposta. Salutacions!

  2. Oriol Pubill says:

    Bona nit, ahir vaig deixar-vos un comentari indicant que l’enllaç per a comprar entrades apareix coma “error”, i desitjaria saber si era possible comprar-les per alguna altra via, en cas que no s’hagin acabat.

    Moltes gràcies de nou per endavant,

    Oriol Pubill

  3. Bona nit, l’enllaç d’ “+info entrades” apareix com a adreça no vàl·lida. De quina manera podria contactar per a comprar-ne, si és possible? Gràcies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s