3ªedició “Interseccions”

9 Serra

El dimecres 23 d’octubre d’enguany i organitzada per l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu i Germanes Hospitalàries-Benito Menni arriba a Sant Boi la tercera edició de la jornada Interseccions.

El seu objectiu és explorar des d’una perspectiva àmplia les relacions i interconnexions entre cultura i salut mental, posant l’accent en aquelles pràctiques en què la cultura o l’expressió artística en general contribueixen a la integració de persones amb discapacitat mental i, per tant, a la lluita contra el seu estigma.

La jornada Interseccions, que té caràcter anual, girarà al voltant de l’art outsider o art brut. Es tracta de donar visibilitat a aquest tipus de manifestacions artístiques, tant des del punt de vista de les seves connexions amb teràpies o protocols assistencials en l’àmbit psiquiàtric com a partir del seu valor artístic intrínsec i, de manera específica, de la seva relació amb les avantguardes artístiques. Per aquest motiu, també comptarem amb la presència de col·lectius artístics i professionals del mercat de l’art.

El programa inclou participacions directament relacionades amb el món artístic, com ara la d’Evru (Zush) o bé una representant de la Collection d’Art Brut de Lausanne, un dels museus d’art brut més prestigiosos d’Europa, a banda de diferents experts en aquesta corrent artística i en processos creatius al voltant de l’art outsider.

La inscripció a la jornada, que tindrà lloc a l’auditori del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, és gratuïta.

Aquí podreu veure el programa

Aqui podreu omplir el formulari d’inscripció

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s