El Centre d’Art augmenta la col.lecció

HUANG
El Centre d’Art presenta el Fons Biel Torrens  junt  amb el Fons del Centre d’Art, que des d’ara seran un únic fons amb seu a Can Castells Centre d’Art.
Per aquest grat moment, s’ha muntat una exposició el títol de la qual és “Tupí or not Tupí”, una excel.lent estrena que mostrarà alguna de les valioses peces dels fons, i farà conèixer els serveis, les activitats i propostes que el Centre d’art està posant en marxa en aquesta nova etapa,

La nova col.lecció, contribuirà a la dinamització d’aquestes activitats i farà possible que els tres objectius bàsics a partir dels quals el Centre es vertebra,  l’educació, la producció i l’exhibició d’obres, esdevinguin una realitat. També, i com a principal repte social a nivell de ciutat, es vol donar a conèixer aquest  patrimoni que pot ajudar en l’enriquiment dels ensenyaments artístics estimulant la creació i la investigació.

El Fons Biel Torrens està format per més de 1.000 peces d’art contemporani, i inclou l’obra de grans mestres contemporanis, amb peces de petit i gran format i de diferents disciplines artístiques (pintura, escultura, cartellisme, obra gràfica, fotografia, videoart…) signades per una destacada nòmina d’artistes com Pablo Picasso, Joan Miró, Eduardo Chillida, Josep Guinovart, Mary Kelly o Jiri Kovanda. Junt amb les peces de les que ja disposa el Centre d’artistes com Chillida, TàpiesJaume Plensa, podem dir que estem davant d’una gran col.lecció i una excel.lent notícia.

Tupí or not Tupí
Centre d’Art Can Castells
Del 8 de novembre al 2 de desembre

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s