El Tricentenari a Sant Boi

1714a

L’any passat van iniciar tímidament  els actes de la commemoració del Tricentenari del desenllaç de la Guerra de successió. Aquesta setmana s’han anat oficialitzant per tot Catalunya l’inici d’aquesta efeméride, i dijous tindrà lloc a Sant Boi l’acte oficial de l’inici del Tricentenari, amb la signatura del Manifest del Tricentenari, un  gest institucional que oficialitza la posada en marxa de les activitats que estan previstes organitzades per les entitats i per la pròpia municipalitat  per aquest any 2014 (dijous 16 de gener a les 19.30h. a Cal Ninyo).

També, ahir es va estrenar el web de la Ruta 1714, un espai digital realitzat per la Generalitat de Catalunya on trobareu totes les rutes relacionades amb el Tricentenari que es poden fer arréu de Catalunya, i és clar, Sant Boi i el seu Museu n’és un dels deu indrets més destacats. La Generalitat ha decidit posar en valor més d’una cinquantena de monuments històrics destacables de la guerra, dels quals deu en constitueixen l’espina dorsal sota la marca Ruta 1714, una vintena amb el títol Viles cremades 1714 i una vintena més sota el títol Espais 1714. I ben aviat, també hi haurà una aplicació mòbil disponible.

Mentre, i per anar-vos posant al dia, podeu anar consultant les activitats que el Museu de Sant Boi organitza al llarg d’aquests propers mesos, des de l’exposició, xerrades, passejades i altres.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s