Rua Carnaboi

Carnaboi 2014 imatge

Ja arriba Carnestoltes , aquest any serà el dissabte 1 de març. Arriba amb fred, però amb ganes d’estripar, de fer foc, de fer-nos treure les ganes d’esbojarrar el carrer.

Més de vints grups ciutadans conformen la Comissió Carnaboi, una comissió que va començar tímidament, amb poc més de sis persones amb desig de festa, de carnaval, i que en l’edició de lany passat ja sortia amb més de mil persones…. i totes les que s’hi van afegint pel camí!

Per segón any, la carrossa que presidirà la Rua, estarà decorada amb la col.laboració de membres dels grups de la Comissió Carnaboi. En aquesta edició ha pres la iniciativa la poderosa Reina robòtica de Metròpolis, fent el camí amb una comparsa de carnaval carioca, i la seguiran la resta de comparses, de circ, animadores, chuches, etc. etc.

CANVI DE SENTIT DEL RECORREGUT! Tant ha crescut la cosa que aquest any la rua canviarà el sentit del seu recorregut, sense perdre els carrers del camí fet fins ara:
El dissabte dia 1 de març a les 18.15h. les comparses es concentraran a la plaça Teresa Valls i Diví, i caminant pels mateixos carrers de les edicions anteriors, anirà fins la plaça Catalunya i acabarà el seu recorregut al LLac de la Muntanyeta.
D’aquesta manera, des de les grades de l’anfiteatre podreu gaudir còmodament de les actuacions de les comparses i escoltar les xirigotes del grup Es Cai Lúdic. Cada grup farà una petita coreografia i finalment cremarem a la Reina del Carnestoltes i intentarem deixar entre les flames la pitjor memòria de l’any que s’ha acabat.

Abans de fer foc, l’Agrupación Carnavalesca “Es Cai Lúdic” ens cantarà una típica xirigota filla de les de Càdis, estripant…


RECORREGUT CARNABOI 2014

18.15 h. Concentració Pl. Teresa Valls i Diví fins carrer Lleida
19h. Sortida

Recorregut: Antonio Machado, Girona, Pablo Picasso, Pallars Sobirà, Carles Martí, Riera Basté, Lluís Pascual Roca, Mossén Cinto Verdaguer, Pl. Catalunya, 3 d’abril, Pau Clarís, Baldiri Aleu, Llac Muntanyeta.

20.30h. Arribada aproximada a la Muntanyeta

Anuncis

Trackbacks

  1. […] Aquí trobaràs tota la informació del Carnaboi 2014. […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s