Patrimoni al quadrat!

Hermes

Aquests propers dies el Museu de Sant Boi estarà onfire!

PROJECTE HERMES
El diumenge 11 de maig a les 12h. el teatre de Can Massallera acollirà l’acte de presentació del projecte Hermes, un projecte compartit amb les clíniques de salut mental de Sant Joan de Déu i Benito Menni de la ciutat. Junt amb l’Asociación Grupo Teatro Imagina, un projecte de teatre en l’àmbit de la rehabilitació psicosocial en salut mental, moltes de  les persones que han participat en aquest projecte presentaran un divertit Telenotícies del s. XVIII, amb personatges destacats de l’època com l’ex-conseller en cap Rafael Casanova, Voltaire o Felip V  i presentat per Xavier Grasset… Tot plegat un divertimento assegurat!

més informació aquí 

DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS i NIT DELS MUSEUS
I els dies 18 i 19 de maig, dins els context de la Festa Major, es celebrarà el ‘Dia Internacional dels Museus‘ i Sant Boi tindrà els tres espais patrimonials  del Museu, Can Barraquer, Termes Romanes i Torre Benviure, en jornada de portes obertes per a què tothom qui ho vulgui els pugui visitar. I encara més, al dia següent es celebrarà ‘La nit dels museus’ amb un casament del s. XVIII protagonitzat per dues germanes Bosch que van viure a Can Barraquer i van ser parents d’en Casanova… T’ho perdràs?

Més info aquí 

I ja avancem que després de la voràgine de la Festa Major, a principis de juny ens esperen dies de festa romana amb els Ludi Rubricati 2014… Coneixement, patrimoni i festa al quadrat!

Més informació de totes les activitats del Museu, aquí

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s