Festa Major’14 a Can Castells Centre d’Art

Annex IIA

Laboratori d’Arts a Festa Major

Festa Major, una fita entremig de la feina, l’escola i les activitats del cada dia, dies de suspensió de rutines, de festa que s’anuncia des de qualsevol indret de la ciutat, amb instal·lacions, soroll, música i proves de só, gent que va i gent que torna, gent que és nova a la ciutat i que ve a muntar escenaris, a instal·lar equips, a organizar i a colaborar en el resultat final, que es la Festa Major.

Doncs en aquest ambient festiu, podeu dirigir les vostres passes cap al Centre d’Art de Can Castells i així gaudir una estona de l’expressió de l’art viu, de l’experimentació amb els colors i la imatge i molt més. Inclosa la calma dels Jardins de can Castells

– Dins el cicle expositiu Art Class, podreu veure com els alumnes de l’escola i de l’institut Rafael Casanova s’han endinsat en l’art contemporani.
– A més, podreu veure les noves creacions (instal•lacions, videocreacions, etc.) d’artistes com Josefa Hernández, Carlos Cercós, Francesc Baiget, Cisco Colominas, Matilde Vela, Manuel Morales i Humberto Ruiz, entre d’altres.
Més informació:  Can Castells Centre d’Art
Organitza Ajuntament de Sant Boi i Associació Art Públic
Horaris: dissabte, de 10 a 13 h i de 16 a 20.30 h; diumenge, de 10 a 14 h; dilluns, de 16 a 20.30 h; dimarts, de 10 a 14 h.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s