ARTeNOU. Festival Música Electrònica Edició 2014

El passat dissabte 7 de Juny, l’Ateneu va acollir a les seves instal·lacions la quarta edició del Festival ARTeNOU.  En horari de 18h a 24h, tots els espais de l’Ateneu es van omplir de mostres d’artistes pluridisciplinars vinculats a l’art urbà i a la música electrònica.

El festival es desenvolupà en dos espais: sessió de tarda a l’Ateneu de Sant Boi i, aposteriori, sessió de nit a càrrec de Nitsa Club a la Sala Apolo de Barcelona.

Cadascun dels espais de l’Ateneu oferia al públic assistent diferents alternatives d’oci tot envoltat d’un ambient on es va respirar qualitat sonora gràcies al magnífic cartell d’artistes en directe,  i força implicació i ganes de gaudir per part de la gent guapa que va assistir al festival.

Al Hall de l’Ateneu, es va poder gaudir de L’Experimental Room, un espai on artistes videogràfics com Effectivy Wonder, Sun Color (Knob Shop) Live, i BEFACO Modular live! mostraren creacions propies de hardwares de so amb les que són reconeguts al panorama electrònic actual.  En aquest mateix espai, música i gràfica convivien en sinèrgia comú amb les intervencions de mapping i intervencions audiovisuals a càrrec de DosBcn&4D Mapping (Live in a Loop), MATIC (AV’struc), i Eneko Garcia (Mindfield).

2014-06-07 21.16.5720140607_211540_12014-06-07 21.17.31

Al Nouk Garden, podíem trobar un espai que convidava al relax, la conversa i el deixar-se fluir per la música oferida pel col·lectiu de DJ’s convidats com Neonized, Scannerfm, Ganador Concurso Dj’s, Egyptian Maraccas, This is Underground, així com l’oferta dels productes tèxtils al Cool Market on una varietat de professionals del handmade i el vintage mostraven les seves creacions: Calacoru, Redenou, Amigurimis Fan Club, Meow Vintage, Skull Panther, Platanoés, Jen&Must i Wolachee Art.

Els Jardins de l’Ateneu és on va concentrar l’activitat musical amb actuacions en directe d’un selecte grup de músics electrònics del territori català, espanyol i d’altres nacionalitats europees. Es va poder gaudir d’actuacions amb ritmes electrònics suaus, amb tints d’R&B, indie-pop electrònic, hip-hop, funk, experimentals..etc. El cartell d’artistes va ser força comentat per la seva qualitat i reconeixement a nivell internacional. Van ser: Thalab, Skygaze, Sau Poler, Tropics, We Sink, Poldore, 123MRK, ,Star Slinger.

IMG-20140608-WA0001_1DJ

  DJ2

Els seguidors i seguidores de la música electrònica van gaudir de valent, el públic neòfit que es va atansar es va quedar força impressionat de la fusió musical i videogràfica, els/les artistes i Dj’s van dedicar els millors temes al seu públic, el personal organitzador vetllava per la bona gestió del festival i la creació de bon ambient.. Felicitem a tot l’equip que el va fer possible i que dinamitza propostes alternatives i de qualitat com aquestes.

Per a més informació, us deixem els links oficials del Festival i de les entitats organitzadores La càpsula del Tiempo i Xtrarradio Musicfest:

http://www.artenou.com

La cápsula del Tiempo

Xtrarradio Musicfest

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s