Perspectives, a Can Castells Centre d’Art.

perspectives1-e1400855747800

Perspectives, una exposició col·lectiva fruit del treball col·laboratiu entre el grup “Artistes de Carrer“, residents de l’Hospital Germanes Hospitalàries Benito Menni i, el grup “Paradigma“,  alumnes del Grau de Disseny d’Eina (Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona).

L’exposició s’inicia a LaSaleta de Can Castells Centre d’Art amb la mostra de serigrafies, llibres d’artista, figures d’argila sota una cúpula central i instal·lacions de vídeo i àudio; continua a l’espai del Porxo amb una instal·lació de cordes i cintes que determina un itinerari participatiu per al públic i culmina als Jardins amb la darrera instal·lació d’una xarxa envoltant que conté el títol de l’exposició i que permet al públic assistent deixar el seu missatge, impressió o diàleg sorgit de la participació amb l’obra.

L’exposició romandrà oberta fins el 31 de Juliol de 2014.

Si no l’heu visitat encara, us convidem a endinsar-vos dins de les mirades introspectives i originals d’aquest treball en comunitat. Més informació, visiteu l’entrada al bloc de Can Castells, aquí.

Deixa un comentari