Arts escèniques i música (setembre – desembre’14)

A partir del proper 1 de setembre a http://www.ticketea.com i des del 9 de setembre (taquilla a Can Massallera), ja es poden adquirir les entrades per a la temporada de tardor d’ Arts Escèniques i Música 2014.  La programació d’enguany, molt variada, comptarà amb els següents espectacles:

teatre_Peripecia_Teatro1

1325″, per PERIPECIA TEATRO
Divendres 19 de setembre, 21 h.
Lloc: Can Massallera
Durada: 75′. Entrada gratuïta.
(En commemoració del Dia Internacional de la Pau).

Dramatúrgia i direcció: José Carlos Garcia
Dramatúrgia i intèrprets: Ángel Fragua, Noelia Domínguez i Sérgio Agostinho

La companyia portuguesa Peripécia Teatro presenta tres àvies que viuen en un espai habitat per roba i memòries: robes penjades, memòries guardades, piles de roba, muntanyes de memòries, colorits de robes, memòries tràgiques.

Són les àvies les qui ens guien per l’univers de la dona i la seva relació amb la pau en una narrativa formada per diferents escenes que se centren en l’activisme d’una dona o d’un conjunt de dones.

El to narratiu de 1325 està intrínsecament associat a la tendresa i a l’humor que intensifiquen l’esperit optimista que dóna força a aquestes dones que, arreu del món, teixeixen, amb paciència, un vestit blanc de la mida de la Terra.

1325 pren el número de la resolució aprovada per les Nacions Unides que reivindica la importància de les dones en la construcció de la pau.

teatre_deudeveu1

JUNTS”, per DEUDEVEU
Diumenge 28 setembre, 19 h.
Lloc: Can Massallera

Direcció: Gerard Ibáñez Montamat
Intèrprets: DeuDeVeu

DeuDeveu un cop proclamats guanyadors del programa de TV3 “Oh Happy Day”, inicien la Gira Europea que els porta a Viena, Nuremberg, Praga, Andorra, Barcelona, etc. I ara els tindrem a Sant Boi!

El concert de DeuDeVeu representa una petita finestra a les cançons més valorades pel públic durant el programa Oh Happy Day, com Rossinyol o Quan tot s’enlaira, a noves interpretacions que hem descobert gràcies al seu primer treball discogràfic “Junts” i a altres cançons pop-rock a cappella que ens convidaran a conèixer quins són els orígens del grup vocal. Tot amanit amb les coreografies i el moviment escènic característic del grup, i amb algunes sorpreses que ens porten a un nou món d’harmonies, arranjaments vocals, amb la innovació i originalitat com a segell propi. Un espectacle de molta qualitat, però que fuig de l’elitisme, i que aposta per la proximitat amb un públic que s’oblidarà, durant una hora i mitja, de tots els problemes i mals de caps del dia a dia.

Durada: 1h 30′.

Preus Anticipada: Entrada normal: 12€ Entrada reduïda: 9 € Menors de 16 anys: 4 €.Venda immediata: Entrada normal: 13 € Entrada reduïda: 10 € Menors de 16 anys: 5 €. Abonament 3 espectacles: (Junts, Losers i Vània): 25 €.

teatre_losers_2

LOSERS” (Perdedors), per LA VILLARROEL
Diumenge 19 octubre, 19 h.
Lloc: Can Massallera

Dramatúrgia i direcció: Marta Buchaca
Intèrprets: Alba Florejachs i Jordi Díaz

Losers és una comèdia romàntica. Ella es diu Sandra i és una soltera que voreja els quaranta, que està tan perduda com quan en tenia 15 i que busca l’amor desesperadament. El busca a tot arreu, fins i tot a internet, encara que ho trobi de “losers”. Ell, el Manel, és un dependent d’una botiga de telefonia mòbil de més de quaranta, que acaba de ser abandonat per la seva núvia, que se n’ha anat amb un teleoperador colombià.

Ella va a la botiga per donar de baixa el mòbil de la seva mare morta, i el que havia de ser un tràmit avorrit i pesat es converteix en el dia més important de la seva vida.

Una comèdia romàntica sol acabar amb el primer petó dels protagonistes, però Losers no, Losers va més enllà. Què passa després? L’enamorament i l’amor són molt bonics i molt idíl·lics, però el dia a dia potser és una mica més difícil, i una mica menys de color de rosa. La Sandra i el seu venedor hauran de conviure amb les particularitats de l’altre, i els nostres protagonistes tenen unes peculiaritats ben peculiars. Així doncs, la comèdia està servida.

Durada: 1h 20′

Preus Anticipada: Entrada normal: 12€ Entrada reduïda: 9 € Menors de 16 anys: 4 €.Venda immediata: Entrada normal: 13 € Entrada reduïda: 10 € Menors de 16 anys: 5 €. Abonament 3 espectacles: (Junts, Losers i Vània): 25 €.

teatre_vania

VÀNIA”, per la CIA. LES ANTONIETES
Diumenge 9 de novembre, 19 h.
Lloc: Can Massallera

Autor: Anton P. Txékhov.
Direcció: Oriol Tarrasón.
Intèrprets: Annabel Castan, Bernat Quintana, Pep Ambròs, Mireia Illamola, Arnau Puig

Després de l’èxit del seu últim espectacle, Stockmann, i seguint en la seva línia de reinterpretar els clàssics, la companyia i productora teatral Les Antonietes ens presenten Vània, una versió directe i sense complexos de l’Oncle Vània del dramaturg rus Anton Txèkhov.

En una ruïnosa finca, Vània i Sònia han treballat servilment per mantenir-la. Ara el professor Serebriakov i la seva jove esposa, Ielena, han tornat a la finca de visita portant amb ells el caos i la desorganització. Les visites constants del metge, Àstrov, no són gens útils. El dinar ja no se serveix a l’hora de dinar, la feina es deixa de fer, i les llargues i fredes nits es passen sense dormir. En aquest caos creixen tres amors que els consumeixen i que estan destinats al fracàs.

En aquest clima sufocant i d’esperances frustrades, el professor decideix anunciar un pla xocant.

Durada: 1h 35′

Preus Anticipada: Entrada normal: 12€ Entrada reduïda: 9 € Menors 16 anys: 4€. Venda immediata: Entrada normal: 13 € Entrada reduïda: 10 € Menors de 16 anys: 5 €. Abonament 3 espectacles: (Junts, Losers i Vània): 25 €.

teatre_don-juan-tenorio-condal

DON JUAN TENORIO”, per JOAN PERA i LLOLL BERTRAN
Dilluns 17 novembre, 20’30 h.
Lloc: Can Massallera

Director: Joan Pera
Intèrprets: Joan Pera i Lloll Bertran
Producció Focus

Tenorio de riallada. Una versió gamberra protagonitzada per Joan Pera i Lloll Bertran.

Dos mestres de la comèdia catalana com són els cèlebres Joan Pera i Lloll Bertran conjuguen la seva excel·lència artística a l’escenari, aquesta vegada interpretant els mítics personatges de Doña Inés i Don Juan, del drama romàntic Don Juan Tenorio, de José Zorrilla.

Aquesta brillant peça, representada en múltiples ocasions a l’escena catalana, és recordada sobretot per la inoblidable interpretació per part de Joan Capri i Mary Santpere al Teatre Romea de Barcelona a mitjans dels anys 70. Seguint aquesta estela d’humor, el binomi artístic format pel Joan i la Lloll pretenen conferir frescor i actualitat a l’espectacle, així com donar vida a una de les escenes d’amor més impactants del teatre: l’amor entre Doña Inés i Don Juan.

Durada: 1 h 05 min
Idioma: castellà

Preus Anticipada: Entrada normal: 18€ Entrada reduïda: 13 € Menors de 16 anys: 4 €.
Venda immediata: Entrada normal: 20 € Entrada reduïda: 15 € Menors de 16 anys: 5 €.

teatre_swingcalo

SWINGCALÓ
Dimarts 18 de novembre, 19,30 h.
Concert de jazz manouche o Gypsy Jazz
Lloc: Auditori Escola Municipal de Música Blai Net

Andrés Cruz, violí
Dani López, guitarra solista
Laura Lacueva,clarinet
Rubén Ibáñez, guitarra rítmica
Diego Alejandro Civilotti, contrabaix

Una proposta que ens acosta a la música del mític Django Reinhardt i el seu Quintette du Hot Club de France, el Swing gitano o Gypsy Swing, però amb una formació molt poc freqüent, ja que, si bé els instruments són habituals en el gènere, no es veu gaire sovint una banda que compti amb clarinet, violí, dues guitarres i contrabaix.

El que caracteritza Swingcaló és la seva capacitat per adaptar, de manera natural, temes de diversos estils al seu so particular. Com que és un grup de manouche, el seu repertori està arranjat expressament per a la formació. Els seus temes van des de velles melodies klezmer fins a la milonga argentina, passant per ritmes flamencs o cubans. Però, en tot moment, conserva el seu so particular i genuí, cosa que fa que en els concerts de Swingcaló hi hagi un equilibri del principi al final.

Preu únic: 3 euros (Venda al mateix auditori mitja hora abans)
Organitza Joventuts Musicals del Baix Llobregat

 

teatre_orquestaOSV

SARSUELA. ROMANCES DE AMOR“, per OSV Orquestra Simfònica del Vallès
Dilluns 8 de desembre, 20 h.
Lloc: Can Massallera

Direcció: Rubén Gimeno
Soprano: Carmen Solís
Tenor: Carles Cosías

LES MILLORS ROMANCES I ELS MILLORS DUETS DE LA SARSUELA.

La sarsuela a Catalunya ha gaudit d’una gran tradició, no només amb obres en català (el catàleg supera les 300 obres) sinó també en castellà, i ha donat grans compositors al gènere.

Amb aquest concert de Romances d’amor, l’OSV ofereix una selecció de fragments que ja formen part de l’imaginari popular, tot reivindicant l’absoluta vigència del gènere.

Programa: “La tarántula”, “Fiel espada…”, “Tres horas antes…”, “Te quiero”, “No hay que quitar los hilvanes”, “Bella Enamorada”, “Desde este apacible rincón”, “No corté más que una rosa”, “No puede ser”,   “Per tu Francina meva”… i altres.

Preus Anticipada: Entrada normal: 18€ Entrada reduïda: 13 € Menors de 16 anys: 4 €. Venda immediata: Entrada normal: 20 € Entrada reduïda: 15 € Menors de 16 anys: 5 €.

__________

INFORMACIÓ I VENDA DE LOCALITATS

Venda anticipada a TICKETEA i a la taquilla de Can Massallera.
Lloc de representació: Can Massallera (c. Mallorca, 30. Tel. 936548950)

Horaris venda a Massallera:
De dilluns a divendres: De 09:00 a 22:00 hores
Dissabtes i diumenges: De 10:00 a 14:00 i de 17:00 a 21:00 hores

  • Venda immediata: venda de localitats el dia de la funció des de 1h 30′ abans de l’inici de l’espectacle a la taquilla de Can Massallera, sempre que en quedin localitats disponibles.
  • L’entrada reduïda s’haurà d’acreditar amb el carnet corresponent i només és vàlida per al titular del mateix (excepte el de parelles culturals). Els descomptes acceptats són: estudiant, més gran de 65 anys, xarxa de biblioteques i parelles culturals.

Condicions d’accés a la sala:

– No es permet l’accés a la sala una vegada començada la representació ni es retornarà l’import de les entrades.
– És obligatori apagar els telèfons mòbils i altres aparells electrònics abans de començar l’espectacle.
– No es pot fumar, beure ni menjar a l’interior de les sales.
– No es poden fer fotografies ni enregistraments dels espectacles sense autorització prèvia.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s