ALTAVEU 2014, un festival ple de descobertes musicals

Al costat de bandes consagrades de l’escena musical catalana, com ara Mishima, el Festival Altaveu de Sant Boi 2014 presenta una programació amb segell propi, composta per un seguit de propostes musicals nacionals i internacionals allunyades dels noms habituals dels festivals d’estiu i que vénen avalades per la seva qualitat. Es tracta d’intèrprets i bandes que estan redefinint els límits de les músiques d’autor arreu del món i que, a ben segur, despertaran l’interès d’aquell públic amb ganes de descobertes musicals. Entre d’altres, hi actuaran Neil Halstead, ex líder de Mojave 3; Laetitia Sadier, ex cantant dels mítics Stereolab; Jacco Gardner i Myles Sanko, dos dels grans ambaixadors del nou soul europeu; Jose Domingo, revelació del panorama musical espanyol, i Free Spirits de Cal Eril, el darrer projecte i la nova reinvenció de El Petit de Cal Eril, estrena absoluta a l’Altaveu 2014.
Mishima

Per altra banda, i apart dels quatre grups Frontera seleccionats d’entre centenars de bandes catalanes com els Xebi SF, Pedro Parque, Coriolà i Mariachi Estereo, la vint-i-sisena edició de l’Altaveu incorpora la vitalitat artística santboiana obrint-se a projectes sorgits des dels agents culturals locals. En aquest sentit, Festival estrena una nova secció de programació anomenada Altaveu Spoken Word on la música i altres llenguatges artístics es fusionen amb la poesia oral, és a dir, amb la paraula dita. Els continguts d’aquesta secció nova han estat seleccionats pel santboià Cysko Muñoz i  Núria Nia. A més, cal destacar un espectacle de producció pròpia de caràcter comunitari organitzat per l’entitat santboiana Cultura F i protagonitzada pels alumnes de diferents acadèmies de dansa santboianes, que ens oferiran un ventall de danses urbanes ballades a ritme de hip hop.

 

MYLES SANKO (Fotografia: Huw Garratt)

MYLES SANKO
(Fotografia: Huw Garratt)

Tot plegat, noves veus, nous sons, nous formats i experiències musicals.

Les entrades del Festival, a preus populars, ja són a la venda través de la pàgina web de l’Altaveu, el portal Codetickets i a l’OMAP (Ajuntament).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s