Art al quadrat a Can Castells

spanish festival1
Aquests dies es presenten al Centre d’Art dues noves propostes expositives de diferents caire però alhora complementàries:

L’espai ‘La Saleta’, un racó gestionat pels creadors locals en el qual hi passen moltes coses, proposen l’exposició de Ferran Soriano “Spanish Festival”,  un recorregut dels anys 70 a l’actualitat sobre la complexitat econòmica i social i la seva influença a l’art, on s’expressa i reflexiona sobre temes que preocupen la nostra societat, una buscada ‘crítica social en l’art’.  La proposta es complementa amb una vídeo instal·lació de Josefa Hernández.

Concha Ibañez1

Per altra banda, el proper 25 de setembre, s’inaugura l’exposició pictòrica ‘El paisatge, un fet creatiu’, de Concha Ibáñez, una artista la creació de la qual es caracteritza per una profunda convicció, una especialista en paisatgística i molt més, que es val de la profunditat de les formes i els colors d’un territori per a transmetre’ns l’emoció i, de vegades, redefinir el paisatge. Per mitjà de diferents tècniques, els llocs ens traslladen al seu univers particular, un univers que ens traslladarà a Tarragona, Venècia, Castella, Lanzarote o Cuba. L’artista presenta una  completa mostra que abasta diferents períodes, un conjunt de dibuixos recents que fan evident la seva vitalitat creativa. Una vida lliurada a l’Art.

Ferran Soriano
”Spanish Festival”
18 setembre – 15 novembre

Concha Ibañez
El paisatge un fet creatiu
25 setembre – 15 novembre

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s