Arts escèniques, un novembre ple de teatre i música!

Aquest novembre Can Massallera s’omplirà de teatre, aquests dies podreu escollir entre dues propostes teatrals ben diferents:


Aquest diumenge 9 novembre, la jove i reconeguda ‘Cia Les Antonietes’ arriba amb VÀNIA, una reinterpretació moderna del clàssic de Txèkhov, un petit drama no mancat de moments brillants i divertits, “una història d’odis, amors, gelosies i frustracions, uns personatges que es debaten per comprendre què hi han vingut a fer en aquesta vida a part de beure vodka…”. Acabats d’arribar del Teatre Lliure, la companyia aconsegueix trencar la quarta paret, la del públic, segons les bones crítiques rebudes, a qui fa còmplices en molts moments de l’obra. I pels fans de la televisió, sabíeu que el seu director, l’Oriol Tarrasón, també és actor televisiu, i que és un dels protagonistes de la sèrie detectivesca ‘Los misterios de Laura’? I com la innovació en aquesta companyia és una de les seves característiques, ens regalen una espècie de bitàcola dels assajos d’aquesta obra, per a qui tingueu ganes de gratar les entranyes de l’obra, aquí ho teniu!

 

I dilluns 17 novembre, sí, de dilluns, un dia d’excepció perquè aquest parell és quan surt del seu teatre, arriben na Lloll Bertran i Joan Pera amb DON JUAN TENORIO, la versió gamberra d’un Tenorio de rialla, una parella que no ens deixarà respirar de tan de riure! Aquests dos mestres de la comèdia, també rendeixen el seu petit homenatge a Joan Capri i Mary Santpere que als 70 van omplir durant molt de temps l’antic teatre Romea. Un ultratge humorístic al text de Zorrilla, segons les crítiques, i una delícia compartir una estona amb aquests genis de l’improvització… Gustos i estils per a tothom!

Recordeu, si voleu venir a teatre, disposeu de la venda anticipada per internet, a Ticketea i a taquilla de dill a div 9 a 22h. I 1.30h. abans de l’inici de l’espectacle. Entrades d’entre 5 i 18 e.


Per altra banda, a l’auditori de l’Escola Municipal de Música Blai Net, el 18 de novembre, arriben els Swingcaló, una proposta de gipsy jazz o també dit jazz manouche, que ens acosta a les músiques del mític quintet Hot Club de France, aquest cop amb una formació poc habitual en el gènere, ja que comptaran també amb clarinet, violí, guitarres i contrabaix… Els Swingcaló barregen melodies de milonga argentina, flamenc o so cubà. Atractiu, oi? Entrades 3e. a taquilla 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle.

Més informació al programa d’Arts Escèniques, aquí també te’l pots descarregar!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s