Una Puríssima amb molt de ViCult!

ViCult

Vi i Cultura, o el que és el mateix, VICULT!
Durant els dies de la Fira de la Puríssima la terrassa del Museu de Sant Boi esdevé l’espai ViCult, la parada ideal per a descansar, fer un tast i escoltar bona música abans de continuar amb el recorregut de la Fira, gaudint d’un bon terrassing, i allunyar el fred amb tast de vins de moltes zones de D.O., cerveses artesanes i escoltar una tria de grups que fan bona música a ciutat.

DavidCoronel

Del 6 al 8 de desembre passaran per la terrassa ViCult les Abril, un pop acústic femení amb pinzellades de bossa nova, soul i jazz, els Traper Trio, un trio que toquen manouche, una espècie de gipsyjazz que tocaven els gitanos a França, i també s’atreveixen amb la bossa, boleros, swing i música balcànica, fan el que calgui, li diuen acoustic bailoteos, per fer-te passar una bona estona! Pep Ventura usarà la veu i els boleros i David Coronel i la seva banda llençaran flamenc amb el seu primer disc “Universo de Emociones”.

FancySwing

I per acabar, Fancy Swing, un cor de set noies cantant espiritual negre i cançons tradicionals catalanes i extremBand, una banda rockera veterana que versiona pop, jazz i rock dels 80… Música i vins, patrimoni mediterrani d’hivern a la Purissima!

D’aquí uns dies, seguiu el hasthag #ViCult14 per estar al dia del happening.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s