Festa Major’15, avançament de la programació!

Aquesta Festa Major la petem, així que comenceu-vos a preparar perquè no parareu de ballar, córrer, compartir amb els amics, fisgonejar, tararejar, emocionar-se i viure amb ganes uns dies de celebració i diversió! Un 15, 16, 17 i 20 de maig que ens portarà actuacions de primera línia i també una extensa oferta familiar…

576_1385554620z26foto: Oriol Ripoll a Osona.cat

 

Novetats destacades

1. Obrirà el pregó amb el discurs dels nens i nenes del Consell d’Infància i Adolescència, que de segur tindran moltes coses a dir-nos als adults!

2. La Festa Major 2015 prioritzarà l’oferta per a tots els públics i parant una atenció especial a les ofertes de públic familiar i programació diürna. S’espera que hi hagi ambient de festa tot el dia.

3. La Fira del Joc i l’aventura creix en tamany i continguts i es programà dos dies, el 16 i 17 de maig, un espai permanent d’activitats familiars al parc de la Muntanyeta: jocs, espectacles, circ, una carpa amb espectacles de 30 minuts i programació continuada o la Miniescola de Circ per als petits.

4. Més propostes familiars amb el Daltabaix o el Mag Larí. Els nens i nenes de diferents escoles municipals de música ocuparan els carrers amb les seves interpretacions musicals i el Mag Larí actuarà dins la programació de la temporada d’Arts escèniques i música a Can Massallera. ATENCIÓ: Exhaurides les localitats de la tarda, es farà una nova funció a les 12h. del migdia, ja les entrades a la venda!

5. Una Diada Castellera que creix. Comptarà amb la participació dels Minyons de Terrassa, la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona i els Castellers de Cornellà.

busta and co

Actuacions musicals imperdibles.

Entre les actuacions musicals estrella, ens trobarem a Falete com a cap de cartell del Festival Flamenc al Parc de la Muntanyeta, divendres 15 inclourà algunes de les bandes més interessants del panorama musical català: els santboians Trau (premi Sona 9 2014, Joan Dausà i Catarres… sí , sí! 😉 . Pels més patxangueros la visita d’un gran clàssic l’Orquestra Plateria el dissabte serà una gran cita imperdible!  I pels més melòmans ens visitarà David Bustamante. I per l’oferta musical més rumbera i flamenco fusión, Miguel Campello cantant de El Bicho i la Sra. Tomasa. A més, també continuem amb més oferta local i la cantant de Ciutat Cooperativa, Carmen Doorá, estrenarà nou disc. I per acabar, entre el més destacat, el Tour 40, amb l’actuació de DJ’s per a joves i adolescents. La Festa Major tancarà, com sempre, el dia de Sant Baldiri amb el tradicional Piromusical.

Aquí teniu el programa’15, per si us el voleu baixar…
Ja esteu avisats… no parareu!!!! 😉

Hi ha 8 comentaris

  1. Per la Festa Major 2015 tenim un acta que perticipan molta gent de Sant Boi (i no cobran) . Es a can Masalleres i es un concert de can coral acompanyats d’orquesta de camara i no tenim ni una ratlle en aquesta reviste electronica

    • Benvolguts, el concert esmentat ‘Veus de Festa’ està en el programa en paper i el programa online; de fet encara estem traient articles sobre la Festa Major i manca un apartat sencer per a la música, per si és del vostre interés. Salutacions i gràcies pel comentari

Deixa un comentari