Festa Major’15… Una Diada castellera espectacular!

Aquesta Festa Major ens espera una jornada espectacular, un matí on la jove formació castellera de Cornellà convidarà a dues de les cinc millors colles castelleres de Catalunya, les que han aconseguit les tres millors construccions de les cinc millors diades: donem la benvinguda als Minyons de Terrassa i la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona!

cornella

Castellers de Cornellà. Els amfitrions. De lila. Una relativa jove formació que amb voluntat existerix des de l’any 1991, que es manté com a colla de set, assolint el 2 de 7, com a màxim castell. La lluita per a fer castells de vuit, i l´augment de camises liles a la colla segueixen sent els seus objectius.

3d10minyons

Minyons de Terrassa. Els convidats. De lila clar. Els Minyons de Terrassa van nèixer a la vora de l’any 1979 i malgrat no haver tradició castellera a Terrassa, la colla va crèixer i es va anar formant fins aconseguir la perfecció tècnica que actualment la caracteritza com una de les millors colles catalanes. La seva trajectòria és inèdita en el món dels castells tant pel fet d’assolir en molt poc temps els castells de la màxima categoria, de nou i deu pisos, com per provocar una certa renovació tant a la tècnica com als cànons tradicionalment establerts. Van ser els pioners en la incorporació plena de la dona als castells.

xiquetstarragona

La Colla Jove Xiquets de Tarragona Els altres convidats. De morat. La Colla Jove dels Xiquets de Tarragona va nèixer també l’any 1979. De llarga tradició castellera la ciutat de Tarragona, aquesta colla ha assolit els màxims castells, com el 3 de 10 amb folre i manilles carregat, el 5 de 9 amb folre, el Pilar de 8 amb folre i manillescarregat, el 2 de 9 amb folre i manilles carregat i el 9 de 8.

… Una Diada lila, visca el lila!! 😉


Diada Castellera

Diumenge 17 maig
Plaça de l’Ajuntament 11.30h.
amb els Minyons de Terrassa, la Jove Xiquets de Tarragona i els Castellers de Cornellà.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s