‘Llindars en el punt immòbil del món que gira’ , exposició de Jordi Fulla.

llindars

Us hi heu fixat mai en aquelles construccions de pedra seca que molt sovint us trobeu en certes zones de Catalunya, construccions que servien per a raserar els animals, refugi de pastors o espai per a deixar les eines? I us hi heu fixat també que hi ha de molts tipus, amb formes circular, quadrades o amb sostre? I no us resulten fascinants, com barraques enmig del no res i sense portes?

L’exposició ‘Llindars en el punt immòbil del món que gira’  ofereix una visió contemporània vers una tipologia d’aquest tipus de construccions funcionals que s’estenen al llarg de la Mediterrània, com uns  “mòduls bàsics de resguard, arquitectures ancestrals que han anat  expandint el coneixement des de l’antiguitat”, en paraules de l’autor, l’artista Jordi Fulla.

La present proposta expositiva s’aboca, un cop més al món d’un creador que reflexiona en la poètica del buit i la necessitat de l’home contemporani de reprendre la relació esquinçada amb la natura, una actitud contemplativa despullada de tot artifici. Les seves obres de pinzellades personalísimes i plenes de detall, s’assemblen de lluny a autèntiques impressions fotogràfiques… Comproveu-lo, us quedareu encisats! 😉

Exposició ‘Llindars en el punt immòbil del món que gira’
Centre d’Art Can Castells
Comissari: Lluís Torrents, d’Art Públic.
Del 18 setembre al 7 novembre
Inauguració: 17 setembre a les 19h

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s