LAC’15: De històries, Venus i llegendes.

Les següents tres instal.lacions del nou LAC’15 són les següents:

mujer

4. Una mujer, una cámara, una historia. A la capella de Can Torrents.

Aquest projecte ha estat orientat a dones nouvingudes a un nou territori, pensat per donar visibilitat a aquest col·lectiu habitualment invisible mitjançant pràctiques de documentació de la seva quotidianitat amb un procés creatiu.

Es proposa un treball basat en les seves condicions socials, culturals i institucionals i poder mostrar els condicionants culturals propis de l’àmbit d’aquest grup.

Entitats que participen: Grup d’Alfabetització de dones de Sant Boi.
Coordinador de la proposta: Javier Salas Robles

 

Venus
5. Venus. A Can Torrents.

Moltes de les primeres representacions plàstiques de la humanitat foren representacions femenines, el que es coneix com a Venus. Tot i que la seva funció i interpretacions són sovint controvertides, la seva força i senzillesa ens transporta a un món atàvic i desconegut.

El projecte Venus és una proposta en argil.la, que te com objectiu reflexionar sobre la imatge i el paper de la dona a la prehistòria en contrast al món actual.

Entitats que hi participen: Fundació Cassià Just, Servei d’Atenció a persones amb Discapacitats Intel·lectuals. Hospital Benito Menni, Germanes Hospitalàries.
Coordinador de la proposta: Joanjo Esteban

 

collage
6. Un collage de llegenda. A Can Barraquer.

Aquesta exposició presenta el treball dels alumnes de tercer d’ESO del IES Rafael Casanova de Sant Boi. Les obres presenten una varietat formal del collage (“papier collé”, fotomuntatge, “assemblage“) tècnica que s’estén des del cubisme, fa prop de cent anys, passant pel futurisme, el dadaisme, l’avantguarda russa, el surrealisme o la postguerra europea i nord-americana fins a l’actualitat, passant per  l’expressionisme  abstracte i  l’art pop. Els alumnes del projecte ArtClass han  trobat en l’escena principal de la llegenda de Sant Jordi una important font d’ inspiració per a les obres  exposades.

Entitats que participen: IES Rafael Casanova
Coordinador de la proposta: Lluís Torrent

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s