LAC’15: De flors, dones presumides, Bourgeois i músiques

Les següents quatre instal.lacions del LAC’15 parteixen de concepcions diferents i són les següents:

Soy semilla de Flor

7. Soy semilla de flor! Als Jardins de Can Torrents.

Aquest procés creatiu proposa la creació de flors com a representació de l’enaltiment dels valors i sentiments humans i la denominació dels quals te la seva expressió d’acord amb els seus pètals i colors.

L’enteniment per a la responsabilitat d’un en la cura i cultiu de les pròpies capacitats i habilitats latents, en la seva llavor en un sentit metafòric, impulsa la germinació i floriment de la bellesa d’un mateix expressant-la en mode-de-ser i mode-d’estar amb autenticitat, optimisme i creativitat.

Entitats que hi participen: Servei de Rehabilitació Comunitària del Hospital Benito Menni, Germanes Hospitalàries. Clíniques d’Aguts i de Sub-Aguts del Parc Sanitari Sant Joan de Deu.

Coordinador de la proposta: Zita Rodrigues.

LAC7
8. La Miranda. A Can Barraquer.

Els alumnes de pintura més petits de Can Castells-Centre d’Art 8entre 6 i 9 anys), ens presenten la Miranda, una senyora molt presumida i animada…

Miranda i els seus amics de l’ alma
Porqui amb la rosa que nada
Miranda, ella tan presumida
Miranda, els ocells canten
Els lloros al seu cap hi son
La Miranda al seu cap té flors
Miranda, ella manda!

Entitats que hi participen: Alumnes de pintura (6-9 anys) de Can Castells-Centre d’Art.

Coordinador de la proposta: Anna Claret.
LAC9
9. Suso Espai versus Louise Bourgeois. A Can Torrents.

Louise Bourgeois  (1911-2010) va néixer en un moment en què les dones ho  tenien difícil, en el món de l’art. La seva gran producció  la va portar a ser considerada una de les artistes més influents del segle XX. Creadora d’obres d’una gran complexitat psicològica resultat de burxar investigar en la seva pròpia biografia per tractar temes com el cos, el gènere, la memòria, l’erotisme, la maternitat, la família, la por, la soledat i la traïció. El museu Picasso de Màlaga ha organitzat una gran exposició retrospectiva: He estado en el infierno y he vuelto. Y permítanme decirles que fue maravilloso”. Els amics del Susoespai van anar-hi. Us presentem una petita mostra dels resultats d’aquest viatge.

LAC8
10. Gran Piano A Can Barraquer.

Performance realitzada per un grup de 20 noies de 4td’Eso de l’Escola Llor dirigides per la professora d’art Anna Balaguer. És una reflexió sobre quin paper té la música en la nostra vida: la música ens evoca sentiments de nostàlgia o alegria.  Ens transporta a records, a instants concrets. La seva percepció és personal i intransferible ja que cadascun de nosaltres ho percebem en funció de la nostra situació vital.

(Encara ens en falten 5… la propera setmana!) 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s