LAC’15: De madonnes, imaginacions, lectures, espais i arquitectures

I les últimes cinc instal.lacions que es presentaran al LAC’15 son  les següents, és a dir, en aquesta edició es podran veure 15 propostes d’art comunitari que no ens deixaran indiferents:

LAC11

11. La Madonna de’ll Nesspresso. A Can Barraquer.

A la iconografia occidental, la mare de Jesús, ha estat segurament una de les dones més representades al llarg de la història. Podríem resseguir la història de l’art a través de les seves representacions… A la vostre salut, feina ben feta!

Entitats que hi participen: Clínica d’Aguts del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu
Coordina: Toni Magnet

LAC12

12. Imagina Sant Boi. A Can Barraquer.

Construcció col·lectiva per part d’un grup d’adolescents del districte Est, d’una imatge del present i una visió de futur de la ciutat de Sant Boi. Adolescents d’edats compreses entre els 14 i els 16 anys realitzen una sèrie de fotografies d’indrets de la ciutat, fent servir plataformes on line.
Entitats que hi participen: IES Ítaca, Pedagogium COs, Grup El Carreró
Coordina: Teleduca, Consell Districte Est

LAC presons

13. Lectura i presó. Biblioteca Jordi Rubió.

Aquesta mostra recull les obres premiades del II Concurs de fotografia a centres penitenciaris. L’objectiu del concurs és treballar la temàtica de la lectura a les presons, a través de la fotografia. Es tracta de donar a conèixer com la pràctica artística amb les persones privades de llibertat s’esdevé una estratègia educativa per aconseguir resultats quant a la seva reinserció i rehabilitació.

Entitats que hi participen: Centres penitenciaris de Catalunya
Coordina: Direcció General de Serveis Penitenciaris

UrbanSketching

14. Urban Sketchers. A Can Castells Centre d’Art.

Urban Sketchers, que podríem traduir com a “croquis urbans”, és un fenomen que neix l’any 2007 com un grup de Flickr – espai virtual que permet ordenar, buscar i vendre fotografies – de la mà del periodista i il·lustrador Gabriel Campanario. Aquest neologisme, recull  l’antic costum de dibuixar in situ, i retratar un moment, un gest, un paisatge… El fenomen s’ha convertit en global, amb milers de dibuixants urbans que pinten i comparteixen a la xarxa el seus dibuixos. Un grup d’urban sketchers, ens mostren la seva visió de Sant Boi a cop de llapis i colors.

Entitats que hi participen: Alumnes Taller Urban Sketching
Coordina: Espai LaSaleta i Chus Sarabia

LAC15

15. Llindars en el punt immòbil del món que gira. Jordi Fulla. A Can Castells Centre d’Art.

L’exposició ofereix una visió contemporània vers una tipologia de construccions funcionals que s’estenen al voltant de la Mediterrània, “mòduls bàsics de resguard, arquitectures ancestrals que han anat  expandint el coneixement des de l’antiguitat”, en paraules de l’autor. La present proposta expositiva aboca, una vegada més, al món d’un creador que reflexiona entorn de la poètica del buit i la necessitat de l’home contemporani de reprendre la relació esquinçada amb la natura; una actitud contemplativa despullada de tot artifici.

Entitats que hi participen: Jordi Fulla, artista
Coordina: Centre d’Art i comissari Lluís Torrent

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s