Arriba l’exposició ‘Neandertals a Catalunya’

neanderthals-644x362

El Museu de Sant Boi junt amb el Museu d’Arqueologia de Catalunya, la Universitat de Barcelona, amb la col.laboració de l’Ajuntament de Sitges i l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida i produida per Molècula. Xarxa de Professionals de museografia, proposen ‘Neandertals a Catalunya’ una nova exposició, una revisió didàctica i entenedora de l’estat de la recerca sobre l’Homo Neanderthalensis al món i a Catalunya, on darrerament han aparegut nous fòssils que han fet replantejar la seva presència a casa nostra.

A l’exposició es responen qüestions tan interessants sobre aquesta espècie, predecessora de l’Homo Sapiens la nostra espècie, com ara què menjaven, com era el seu entorn, quin pensament simbòlic podien tenir o quines connexions genètiques tenim amb ells. L’exposició proposa als visitants nous interrogants amb l’objectiu de centrar una síntesi del coneixement actual dels neandertals o saber on es localitzen els jaciments neandertals a Catalunya, que, gràcies a un audiovisual, podrem veure els jaciments més importants del seu període, com el de l’abric Romaní, les coves de Serinyà, la roca dels bous o la cova del gegant, espais que ens introduiran a les peculiaritats d’aquests singulars emplaçaments.

Si t’interessen les ciències, la biologia, l’evolució humana o la Prehistòria, aquesta és la teva exposició!
‘Neandertals a Catalunya’
Museu de Sant Boi – Can Barraquer
23 gener al 20 març 2016.

Anuncis

Comments

  1. Rafel Sospedra says:

    Vejam si mirem els crèdits: L’exposició és produida per Molècula. Xarxa de Professionals de museografia, organitzada pel grup de recerca Didpatri i el SERP de la UNIVERSITAT DE BARCELONA, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sitges, de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida i del Museu d’Arqueologia de Catalunya

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s