Quatre raons per lo perdre’s la nova temporada d’Arts escèniques i música

Lolita- 'LaPlazaDelDiamante'_(Foto_Sergio_Parra)-AW

A gener arriba més teatre i més música a la nova temporada d’arts escèniques i música, una temporada llarga que ens ocuparà de l’hivern a l’estiu i que, com sempre, anirà ben plena de propostes interessants i de gran qualitat, amb textos interessants, noves dramatúrgies, actors i directors coneguts o per a descobrir que amb els seus arguments i discursos provocaran l’efecte en nosaltres espectadors de noves reflexions o simplement, d’una bona estona passada a teatre. I ah, important, no ens oblidem del públic més petit i continuem proposant una programació de diumenges per a públic familiar, una estona per a passar junts i amb complicitat pares, mares i fills!

I ara passem a fer un repàs ràpid del què ens espera a la Temporada gener – juny 2016, repàs que anirà acompanyat periòdicament de més textos que entraran a complementar la programació que anirem a veure al llarg d’aquests mesos:

1. Un monòleg referent d’un clàssic de la postguerra. La Temporada comença forta i el primer espectacle és tot un reconeixement a una figura literària femenina capdal com va ser Mercè Rodoreda i l’emblemàtica ‘La Plaça del Diamant. Sota la batuta punyent del director Joan Ollé, s’ha realitzat un monòleg dur i tendre que amenitza la música original feta per a l’ocasió de Pascal Comelade i que interpreta una fera escènica que fa menys interpretació de la que ens agradaria veure, la Lolita Flores, una Colometa que assumeix un monòleg teatral 39 anys després d’haver pujat per primer cop a un escenari, i que l’encara amb força per assumir aquesta peça profundament visual i poètica. Ens agradarà, sens dubte!

2. Un espectacle familiar de màgia. Qui millor que Raphael Capri i el seu espectacle Màgia Júnior per acompanyar-nos? Set anys consecutius en cartell, més de 100.000 espectadors i un dels espectacles de referència per a públic familiar. Capri, un dels millors il.lusionistes del país el tindrem aquí a finals de gener.

3. Una peça teatral sobre la corrupció amb tocs de comèdia surrealista. Gairebé com a la crua realitat que ens toca viure (cualquier parecido con la realidad es pura coincidencia), Cloaca, sota la direcció d’Oscar Molina i adaptada per Roger Pera, s’emmarca dins un context polític fictici, en un entorn cultural com el de les obres d’art d’un museu i uns personatges amb professionals liberals i artístiques que faran parar boig el protagonista i a nosaltres! Acompanyat dels ‘Malacara & Wilson Band’ en directe, gaudirem i patirem a lo grande!

4. Una producció pròpia i en xarxa que recupera una peça d’Àngel Guimerà. El teatre de Can Massallera fa part del Teatres en Xarxa, una de les missions principals de la iniciativa és promoure el teatre de nova creació, com és el cas, amb la ITNC la Jove Companyia del Teatre Nacional i les produccions de qualitat a un públic de proximitat. L’adaptació moderna de ‘Maria Rosa’ te aquesta missió, la de redescobrir un teatre clàssic, amb noves mirades i intèrprets que comencen a despuntar. I tot sota una atmosfera de passions ocultes, tensions sexuals i assassinats.

Tot això i més ben aviat.
Tot això i més anirem explicant al llarg d’aquesta nova temporada. A gaudir-la!

Aquí us podeu descarregar el PROGRAMA d’aquesta temporada.

 

Temporada d’Arts Escèniques i Música a Can Massallera
Gener – juny 2016
Venda d’entrades i abonaments a Ticketea i Can Massallera.

 

 

 

Trackbacks

  1. […] la nova temporada d’Arts Escèniques i Música Can Massallera gener-juny’16 amb ‘La Plaza del Diamante’, peça literària clau de la postguerra de Mercè Rodoreda, sota la direcció de Joan Ollé i […]

  2. […] i com ja us vam avançar en 4 punts destacats fa unes setmanes, aquesta nova temporada la podrà gaudir tothom ja que hi ha propostes per a tots […]

  3. […] recordeu, aviat comença la nova temporada d’Arts Escèniques a Can Massallera i hi haurà de tot, només anunciem que començarem amb La Colometa i Lolita […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s