Un gener-febrer de teatre i música!

Després de l’èxit que s’espera de l’estrena de la temporada amb ‘La Plaza del Diamante’, tot just acaben de començar les propostes teatreres i musicals d’aquests propers mesos! Tenim un gener – febrer que bull de bona qualitat i diversitat, sino mireu:

TEATREcapri
Màgia Junior

Un dels millors espectacles de màgia infantil de la mà de Raphael Capri omplirà la primera matinal infantil d’aquest gener. Tenim la garantia que ha agradat perquè l’han vista més de 100.000 espectadors a una ciutat tan gran i diversa com Barcelona. I Rafael Capri és un referent en el món de l’i.lusionisme i la màgia, als infants els agradarà molt, i a tu també!
Diumenge 31 de gener, 12 hores. Can Massallera.

TEATREframes
Frames Percussion

Que la percussió és molt més que donar-li a una caixa de ressonància, aixó ho sabem del cert, i en aquest espctacle veuràs que és autèntica música contemporània! Format per destacats percussionistes catalans, membres de grups com CrossingLines o bcn216, interpretaran un repertori de primera!
Dimecres 3 de febrer, 19,30 hores, Can Massallera.

TEATREtest
Test
Escollir sempre ha estat difícil, i escollir entre 2 opcions de diners igual de difícils, encara més!  Simple, i fàcil, un dilema que farà anar de cap als nostres personatges! De psicòlegs, de problemes econòmics, d’enrenous i de riures, us acaompanayaran quatre grans actors, entre d’altres, la nostra conciutadana Dolo Bertran… Llámame Lola!
Diumenge 21 de febrer, 19 hores, Can Massallera.

Venda d’entrades per internet
www.ticketea.com

Venda a taquilla de Can Massallera
(c. Mallorca, 30)
dill.-div. de 9-22h.
diss.-diu. de 10-14 i 17-21h.
(horaris d’equipament)

 

Anuncis

Trackbacks

  1. […] el programa aquí Venda d’entrades on line aquí Programació gener – febrer’16 aquí I també podeu consultar la nota de premsa feta amb motiu de l’inici de la Temporada […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s