La música ecològica de la mà de Carmen Doorà.

dooracarasinformacion Carmen Doora: ‘Se puede hacer música y consumir música de otra manera’

Aquesta murciana i filla adoptiva de Ciutat Cooperativa va estudiar filosofia a París i va treballar a sales i teatres sabent que, de tornada a Barcelona, es dedicaria a la música. Del quadre flamenc al jazz i a les arts escèniques, el seu interès per la conservació del medi ambient, l’ha dut a preparar Eco, un projecte de música ecològica amb la participació d’altres professionals de la fotografia, el teatre, el disseny i la música.

Divendres presenta als Cinemes Can Castellet aquest projecte, amb l’estrena d’un primer videoclip i que continuarà amb una campanya de micromecenatge amb Verkami en el mes de març per a tirar endavant aquest projecte multidisciplinar. Aquesta participació fent de mecenes del primer disc de música ecològica, permetrà comprar el disc en USB reciclat, apadrinar la plantació d’arbres en zones deforestades o comprar-nos roba de marques de moda sostenible.

 

Si voleu sentir música elegant, de qualitat i amb influences tan àmplies que van del flamenc al funk, jazz, latin o pop, ens conviden a l’estrena, o a participar en el projecte durant la campanya. L’estrena del clip es farà a Sant Boi i la presentació del disc un cop finalitzat tot el procés, es durà a terme al juny, durant el Festival Talent a Barcelona.

Més info aquí

Divendres 12 febrer, 21h.
Carmen Doorà.

Estrena del videoclip Eco.
Aforament limitat a la sala cinematogràfica dels Cinemes Can Castellet
Cinemes Can Castellet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s