‘El fil conductor’, una mostra col.lectiva d’art

art_colectiuSants16

Van nèixer el 1984 a les Cotxeres de Sants de barcelona, eren una trentena i feien art. Estem parlant del Col.lectiu d’Artistes de Sants, un projecte que va nèixer davant les ganes, la necessitat i les inquietuts de creadors artístics de diferents generacions de fer un treball en equip amb compromís i complicitat.

Més de 30 anys els envolta, renovant-se constantment fins arribar a dia d’avui, quan la llum els il.lumina, la llum és la inspiració, l’element catalitzador d’aquesta nova proposta anomenada ‘El Fil Conductor’.

art_colectiuSantsa16

‘El Fil Conductor’ és un treball individual i lliure sobre un mateix format, una roba de 1 x 1,65 m, i una lectura en conjunt. Els artistes participants són Pitu Alcober, Maria Alemany, Montse Artal, Anna Bafalluy, Agustí Ballester, Mey Caro, Pere Díaz Gil, Zuzana Duriskova, Aurora Gassó, Uwe Geest, González Vnetosa, Manel Klose, Mayra Lagunes, Dolores Latorre, Anna López Isart, Arseni Macià, Carmen Marín, Enric Masó, Rosa Muñoz, Montse J. Sorribes, Julienne Onorato, Vicent Piqueras, Joan Pallarola, Montse Peñas, Carles Porta, Anna Rodà, Carmelo Roldán, Elisabet Rossell, Ferran Soriano i Pilar Villuendas. La inauguració del primer dia anirà acompanyada d’una performance de llum, veu, música i dansa… Per a curiosos, com un mateix relat pot tenir diferents finals o les mil cares d’una peça de roba 😉

I recordeu, últims dies per anar a veure Ivan Bravo a LaSaleta!

‘El Fil Conductor’
Col.lectiu d’Artistes de Sants
Can Castells – Centre d’Art
Del 3 març al 22 de maig
(inauguració 3 març 19h.)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s