Arriba ‘SentSantBoi’ a l’abril, un cicle d’arts i música.

“Un cicle que vol apropar l’art i la cultura, de la música a la poesia o des de l’humor i la paraula”.  Això és el ens explica SentSantBoi, Nits d’art i cultura, un cicle que l’any passat va fer la seva primera edició amb el nom de Five i que ara arriba seguint un format similar i tenint com a espais centrals Can Massallera i Cal Ninyo, una proposta cultural més per a la primavera a ciutat.
Campillo
NACHO CAMPILLO & TXETXU ALTUBE (música)
1 Abril a les 21:00 hores, a Can Massallera.

El cicle comença amb un duet explosiu! Nacho Campillo va ser el vocalista i compositor de la banda Tam Tam Go, un grup referent del pop espanyol i Txetxu Altube, vocalista dels Los Madison, que ha començat la seva carrera en solitari amb “Cuestión de intensidad”, un treball ben acollit per la crítica musical i que pren el relleu d’una generació necessària per a la renovació del pop i el rock nacional. Tots dos repassaran el millor de les seves carreres.

lou alta 1
LOULOGIO (humor)
8 Abril a las 21:00 hores, Can Massallera.

Loulogio presenta el seu nou espectacle per a dur-nos cap a una experiència còmica única i irrepetible. Per a sentir-nos ben achuchaos!

JoanMargarit
JOAN MARGARIT, ESTEL SOLÉ I JOSEP MARIA RODRÍGUEZ (poesia)
17 abril a las 12:30 hores, al Bar de Cal Ninyo

Un trio peculiar, un poeta molt reconegut, una actriu teatral i un jove poeta. Són Joan Margarit, Estel Solé i Josep Maria Rodríguez oferiran un recital poètic. Tres veus que casen amb generositat tres generacions poètiques.

RaulPulido
RAÚL PULIDO (música)
17 abril a les 19:00 hores, Cal Ninyo.

Per les venes li córre art i sang flamenca (de la mare nascuda a les Cuevas de Sacromonte i del seu pare, Juan Pulido, bateria i membre d’una de les bandes més emblemàtiques del rock independent ‘La Banda Trapera del Río’. Amb móns musicals tan diferents, aquest músic ha crescut entre una fusió de ritmes que ara manifesta en els seus treballs. Ara amb “Huesos de Punta”, amb històries d’amors i desamors, enregistrat als estudis de Pedro Javier Hermosilla (H Studios), productor del prestigiós percussionista Juan Flores i el baixista Javi Martín, ha estat masteritzat per Greg Calbi, productor d’artistes de la talla de Lou Reed, Norah Jones o Bruce Springsteen.

Pedro Pastor
PEDRO PASTOR amb banda (música)
17 abril a les 20:30 hores, Cal Ninyo.

Amb tan sols 19 anys, és una de les joves esperances de la nova cançó popular. Pedro Pastor va enregistrar el seu primer EP “Aunque está mal contarlo” al 2012. Ara, en el context de la seva natural i espontània joventut, ha assolit maduresa en la creació literària i musical (ritmes, tendències, estils , melodies) que van definint aquest jove intèrpret.

Antilopez
ANTÍLOPEZ amb ‘Desprendimiento de rutina’ (música i humor).
29 de abril a les 21hores, Can Massallera.

El duet Antílopez presenta el seu tercer espectacle ‘Desprendimiento de rutina’ que combina música original, sentit de l’humor i proximitat.

Venda d’entrades anticipades a TICKETEA www.ticketea.com
Venda a taquilles el mateix dia de l’espectacle
(el matí poètic és d’entrada lliure i la resta de propostes a 12e.)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s