El ‘BCN Sports Film Festival’ als Cinemes aquest maig

BCNSPORTSfilm

La setmana vinent, els dies 3, 4 i 5 de maig, Sant Boi acull el “BCN Sports Film Festival 2016” una mostra internacional de temàtica esportiva que incideix en els valors, educació i sensibilització social que hi ha al voltant de l’esport. Sant Boi amb els Cinemes Can Castellet seran sub-seu d’aquest Festival.

Durant 5 dies, el BCN Sports Film Festival t’aproparà a totes les experiències que t’hagués agradat viure com a protagonista. Són 84 peces audiovisuals programades en més de 30 sessions que s’exhibiran a diferents espais de Barcelona i a Sant Boi.

Els Cinemes Can Castellet acolliran la sessió “Esport i valors”, amb pel·lícules que reflexionen sobre el paper de la dona en l’esport, l’esport als països més desfavorits i la importància de saber guanyar i perdre. També “Esport i exili” i “Agafa la pilota!” i dos sessions de curtmetratges de temàtica esportiva. Des de dimarts, hi haurà sessions gratuïtes per a tots els públics a les 19h. També hi ha previstes sessions cinematogràfiques matinals per a escoles de primària i secundària, així com una matinal de dissabte per a entitats esportives.

Seran dies de passió per l’esport que podràs viure gràcies a aquests apassionats de l’audiovisual sense límits.

Més informació sobre pel.licules que es projecten

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s