‘Altaveu Frontera’, la secció de bandes emergents de l’Altaveu

AAltaveuFrontera

Ha començat l’Altaveu Frontera, la secció competitiva per noves bandes i grups emergents del Festival Altaveu.

EL FRONTERA. Des de l’any 1993 s’han presentat més de 2.000 formacions i han passat pel Frontera més de 150 bandes, algunes que amb l’experiència han assolit molt de renom (Sidonie, Love of Lesbian, Fromheadtotoe, Plouen Catximbes, D’Callaos, Maika Makovski, Alejandro Martínez, Manos de Topo, Black Baudeleire, entre d’altres) que han actuat dins el marc del Festival Altaveu.

QUÈ T’OFEREIX EL FRONTERA? S’ofereix a les bandes actuar dins el marc del Festival com a un grup més de la programació, rebent un catxet base i, l’oportunitat si s’escau, de fer part d’algun circuit musical.

Recordeu que a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi trobareu el Fons Sonor Altaveu Frontera, un recull de moltes de les propostes que s’han presentat al llarg de tots aquests anys i que els usuaris poden escoltar sempre que vulguin.

COM ET POTS INSCRIURE? El periode de presentació de propostes serà del 18 d’abril al 31 de maig i els grups hauran de presentar dos temes en mp3, així com omplir un formulari amb les dades necessàries. Aquest any però, hi ha una novetat i és que la inscripció es farà tràmit una plataforma que s’anomena RIFFBIZZ on prèviament els interessats s’hi hauran de registrar. Tot plegat és molt senzill, i el tràmit no dura més de 5 minuts.

Si entres al web del Festival trobaràs tota la informació per inscriure’t, o més fàcil  inscriu-te AQUÍ  Anima’t, tens temps fins al 31 de maig!! 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s