‘Ferran Soriano i les lletres’ a la Saleta del Centre d’Art

Ferran soriano

‘Ferran Soriano, artista d’una trajectoria singular i fecunda, on el gest de la llum encén la pell onejant del metall, que esdevé sensual, i on les figures adquireixen la nuesa i l’essencialitat de les emocions primordials, ell és un dels nostres escultors més personals i admirats, ha mantingut diàleg persistent amb la literatura’

Paraules de Carles Duarte, poeta i president del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts.

Ferran Soriano, barceloní, resident a Bellvitge però adoptiu de Sant Boi, per relacions personals i laborals (té taller a la vila), és un creador contemporani destacat. Atès que el seu pare era planxista de professió, va aprendre a dominar el modelatge de l’acer i això el va dur a centrar la seva obra artística en l’escultura. Actualment es mou en un estil simbolista, on fa abstracció de la figuració. Ferran Soriano, amb més de cent exposicions individuals arreu de Catalunya, Espanya, França, Itàlia, Holanda, Bèlgica, Rússia  i EEUU, i de gran nombre de col·lectives, té també escultures en espais urbans a l’aire lliure i Museus, Fundacions i organismes diversos, privats i públics.

La Saleta ofereix una exposició seva ‘Ferran Soriano i les letres‘ (del 13 maig al 2 de juliol) on es mostra el seu constant diàleg amb la literatura i el seu contacte amb aquest món. Al voltant d’aquesta mostra, es realitzaran les diferents activitats:

Dijous 12 de maig 18:30h, Inauguració amb la presència de l’artista i Carles Duarte, president del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts.

Divendres 27 de maig 19h. Lectura de poemes de Ferran Soriano a càrrec del col.lectiu VERBA dirigit per Montserrat Monrós.

Divendres 17 de juny 19 h. Xerrada – col·loqui moderada per Joan Soto.

Podeu trobar més informació de l’artista en una anterior entrevista que li vam realitzar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s