Un Altaveu diferent el 9 i 10 de setembre

Marlango

Un Altaveu diferent per aquestes 28 edicions, que a banda de dedicar-lo a la cançó d’autor, incorpora xerrades, activitats familiars i cinema musical.

Un Altaveu que segueix acollint intèrprets i bandes que treballen més enllà de les  modes i que durà grans clàssics com Quimi Portet, Ismael Serrano, Marlango, Tulsa o Blaumut, noms de l’escena musical catalana i del panorama estatal.

La secció Altaveu Frontera presentarà quatre grups del país seleccionats per primer cop per votació popular (us mantindrem informats). Ismael Serrano oferirà un directe en solitari on no hi faltaran els seus grans èxits, mentre que els madrilenys Tulsa posaran en escena el disc ‘Exiliados románticos’, Marlango presentarà l’espectacle ‘Delicatessen’ o Quimi Portet presentant el disc ‘Ós bipolar’. Tampoc hi faltarà una representació musical santboiana, amb Trau i Coet, dos grups que han obtingut bons resultats a les darreres edicions del Sona9, o l’espectacle de producció pròpia ‘Sant Boi Urban Dance’, protagonitzat per acadèmies de dansa de la ciutat i coordinat per Cultura F.

Xerrades sobre música, un cicle de cinema documental del Festival In-Edit i altres activitats per a tota la família acabaran de tancar la programació.

Més informació properament al web del Festival.
Sort i molta merda!

Anuncis

Trackbacks

  1. […] L’Altaveu arriba a la 28a edició. Recordem que aquesta edició podrem veure a artistes de la qualitat de Quimi Portet, Ismael Serrano, Marlango o Blaumut, noms destacats de l’escena musical catalana i del panorama estatal: Ismael Serrano oferirà un directe en solitari on no hi faltaran els seus grans èxits, Marlango presentarà l’espectacle ‘Delicatessen’, Quimi Portet presentant el disc ‘Ós bipolar’. Tampoc hi faltarà una representació musical santboiana, amb Trau i Coet, dos grups que han obtingut bons resultats a les darreres edicions del Sona9 i l’espectacle de producció pròpia ‘Sant Boi Urban Dance’, protagonitzat per acadèmies de dansa de la ciutat. I és clar, la secció Altaveu Frontera durà 4 bandes del país seleccionades per primer cop per votació popular. Però no tot acaba aquí. […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s