Un octubre intens de nova Temporada teatral!

La programació d’aquesta Temporada d’arts escèniques és de traca! De traca perquè inicia amb tres espectacles diferents, teatre, programa familiar i música de cambra i perquè la dramatúrgia de l’espectacle que dóna començament a la Temporada és una de les obres teatrals més destacades dels últims anys al país. Anem per parts:

teatre_nomessondones
Només són Dones
Homenatge a les dones comdemnades al silenci (teatre)
Diumenge 9 octubre, 19 hores, Teatre Can Massallera

Direcció: Carme Portaceli
Autora: Carme Domingo
Intèrprets: Míriam Iscla (actriu), Carmen Conesa  (actriu i música), Xaro Campo (ballarina)
Coreògrafa: Sol Picó
Compositora: Maika Makovski

Com us recordàvem a l’altre text,  aquesta peça no us deixarà indiferents, impossible! Parla d’un moment encara molt fresc de la nostra història recent, ple de ferides no cicatritzades i d’un col.lectiu, el de les dones que en el periode republicà van conquerir drets com el de votar o el de l’educació, i que durant la guerra i després van anar tirant de les seves families perquè els seus homes havien estat afusellats, empresonats o desapareguts, heroïnes invisibles que dins les seves possibilitats van intentar resistir i transmetre els seus fills valors per a un món millor.

Un dels grans èxits de la Temporada, exhaurint aforaments i grans elogis de la crítica i el públic, un espectacle multidisciplinar on la interpretació, la dansa i el cant hi són presents, on cadascuna de les intèrprets són un tresoret a les seves disciplines. Una obra im-per-di-ble, sisenyor!

Entrada normal: 14/15e. Entrada reduïda: 10/12e.Menors de 16 anys: 5/7e. anticipada i mateix dia. ESPECTACLE EN ABONAMENT

teatre_Torna-Robin-Hood-Teatre-Nu-Foto-5-alta
Torna Robin Hood
(espectacle familiar)
Diumenge 9 octubre, 12 hores, Teatre Can Massallera

Companyia Teatre Nu
Direcció i dramatúrgia: Víctor Borràs
Intèrprets: Francesc Mas i Maria Hervàs

Robin Hood l’heroi romàntic, que lluita contra les injustícies, una ombra que fuig i que s’amaga per tal de no ser vist i retornar als pobres allò que és d’ells. Però no sempre és així: en Robin, poc abans de sortir a escena, és segrestat i els nostres dos personatges iniciaran un viatge a la recerca de l’heroi perdut, un recorregut que els convertirà, sense ells saber-ho, en autèntics herois. Un espectacle d’aventures sobre la necessitat de creure en els herois. Per a petits i no tant!

+ 4 anys. 5 i 7 euros

teatre_Accentus trio
Accentus Trio
(música de cambra)
Dimecres 18 octubre, 19.30 hores, Auditori Escola de Música Blai Net

Olga Domínguez (violoncel)
Oriol Codina (clarinet)
Maria Molet (piano)

Accentus Trio, amb ganes d’apropar els espectadors a la formació clàssica i a un ampli repertori format per un valuós llegat històric, com Beethoven, música del segle XX (Rota, de Rivera i Piazzolla) i noves propostes autòctones i forànies. Aquests tres joves intèrprets, amb una àmplia formació i experiència docent i interpretativa, també presenten una composició de Josep Maria Guix, “Soroll d’aigua”, una música concentrada i subtil que evoca el so de l’aigua mansa, des de la tranquil·la fins a la pluja. Com diuen ells, música per a enzisar!

3 euros
Venda d’entrades al mateix equipament mitja hora abans

 

Aquí us podeu descarregar el PROGRAMA d’aquesta temporada.

Temporada d’Arts Escèniques i Música a Can Massallera
Octubre – Desembre 2016
Venda d’entrades i abonaments a Ticketea i Can Massallera.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s