Les biblioteques i la Marató de TV3, o ‘Tots tenim un costat bo, o molt bo!’

biblios
Aquest any la biblioteca Jordi Rubió i Balaguer col·laborarà en la 25à edició de la Marató de TV3, dedicada en aquesta ocasió a l’ictus i lesions medul·lars cerebrals traumàtiques. A Catalunya, l’ictus és la primera causa de mort en les dones i la tercera en els homes. En cas de sobreviure-hi un 45% de les persones afectades poden veure alterada la seva capacitat motora, cognitiva, sensitiva, de la parla i/o comprensió, amb una greu alteració en la seva qualitat de vida. És la primera causa d’incapacitat i, segons els experts, serà l’epidèmia del futur.

tv3

Com dèiem abans, la biblioteca Jordi Rubió i Balaguer hi col·laborarà, i ho farà mitjançant dues activitats:

– Dimecres 23 de novembre a les 18.30 h. Xerrada:

Impartida per professionals de la medicina: metges, infermeres, estudiants de 6è de medicina, biòlegs, psicòlegs i coordinada per la Fundació La Marató de TV3. L’objectiu és donar a conèixer la malaltia a la que es dedicarà l’edició d’enguany, així com despertar l’esperit solidari envers les persones afectades i les seves famílies. Aquesta xerrada està adreçada al públic en general.

– Des del 23 de novembre i fins el 14 de desembre:

“Un llibre per a tu = un donatiu per la marató”, al vestíbul de la biblioteca, emporta’t un llibre de segona mà a canvi d’un donatiu solidari amb la Fundació La Marató de TV3. Tota la recaptació anirà a parar al compte corrent de la Fundació.

 

I per acabar, també podeu consultar la resta d’activitats que aquest mes de novembre organitzen les biblioteques de Sant Boi AQUÍ.

(redacció: Lola Quero i Xavier Belarte, tècnics de Biblioteques)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s