Uns reis de pel.lícula! ;)

reis4

… Llums, càmera, acció!

La Cavalcada de Reis d’enguany, ve inspirada en tots aquells elements de les pel·lícules de Nadal, ens fan viatjar a un altre món, passejar-nos per altres èpoques i somniar amb la nit màgica. Diuen que es veurà circular el Polar Express, que olorarem la Xocolata de Charlie i la seva fàbrica, ens visitaran els éssers màgics d’ El origen de los guardianes i la Història Interminable, els experiments de La bruixa novell, experimentarem la màgia d’ Harry Potter i les seves mascotes, entre d’altres personatges de l’univers nadalenc i, fins i tot els ajudants de la màgica Estel recolliran les cartes dels endarrerits (aiggg!) pels Reis d’orient, que des de les seves carrosses màgiques us saludaran i us enviaran els millors desitjos per l’any. També hi haurà transports màgics, personatges de faules, fàbriques de il·lusió, éssers de llum i fins i tot bústies reials!

reis2

Com be sabeu molts, des de fa setmanes totes les entitats santboianes carrossaires estan desplegant les seves forces i il·lusió per a la construcció de l’escenografia i caracterització dels participants que ajudaran a fer de l’arribada dels Reis un moment de pel.lícula! Les entitats que configuren la Cavalcada de Reis són: Associació Tots Som Santboians, AFA Vedruna, ACA Casa de Sevilla, Parròquia Mare de Deu de Montserrat, Esplai Cargol i Grup de Joves Xivarri, ACA Casa de Càdiz, AMPA Salesians Sant Boi, AMPA Escola Benviure, AMPA Escola Joan Bardina, Associació Comissió de Festes Cooperativa Molí-Nou, Voluntaris del Refugi d’animals (RMAC), Companyia de Dansa L’Estudi, Federació d’entitats Els Garrofers i Diables de Casablanca i la Carrossa del Carbó de Brigades Municipals!

També Els Garrofers galardonaran amb vestits de festa els Reis, la Companyia de Dansa L’estudi, participen a l’espectacle d’arribada i acompanyen el cercavila i Yvana coordina el maquillatge professional. L’espectacle d’arribada dels Reis està creat i produït per la companya Gog i Magog, que aportaran al cercavila els seus éssers i elements singulars extrets també del mon del cinema. L’equip de direcció artística, dissenya, coordina i supervisa tota la fase de treball de construcció d’escenografia i estilisme de les entitats participants. Josefa Hernández, artista plàstica local que fa suport i assessora de manera voluntària els equips d’escenografia, Lola Cabello, directora de l’escola Camerí 100 s’encarrega del disseny dels estilismes i Inma Martin, coordinadora de tot el procés.

I per últim, ens acompanyen també alumnes de les principals escoles de maquillatge i caracterització de Barcelona que doten de fantasia els personatges de la cavalcada: INS Camps Blancs,   Escuela Camerí 100 Escuela de Maquillaje Artístico, INS Mare de deu de la Mercè, Stick Art Studio, Thuya Escuela Oficial de Imagen Personal i INS Salvador Seguí.

Uns crèdits impressionants! Com veieu tothom hi treballa i hi és representat, amb ganes i joia per fer viure una nit única a petits i grans!

reis3
Recorregut per la Cavalcada 2017

L’hora d’inici serà a les 17h. des de Pl. Muntanyeta
Amb l’espectacle d’arribada dels Reis d’Orient… com ens sorprendran aquest any??

El recorregut, es manté sense cap variació, iniciat des del Parc de la Muntanyeta, c. Baldiri Aleu, rda. Sant Ramon, av. Onze de Setembre, pl. Catalunya, c. Francesc Macià, c.Lluís Pascual Roca, c.Montmany, c.Eusebi Güell, ronda de Sant Ramon, c. Frederic Mompou, c. Rubió i Ors, c. Girona, c. Pablo Picasso, Pl. Pallars Sobirà, c. Carles Martí i finalitzat, a la rambla de Rafael Casanova i Pl. Ajuntament.

Aquest any, totes les carrosses llançaran caramels, així que és fonamental que els adults que acompanyeu els infants,  els mantingueu allunyats dels vehicles participants a la cavalcada i de les comitives a peu, eviteu accidents per enfilar-se a algun objecte com contenidors, semàfors i senyals i, seguiu sempre totes les indicacions donades pel personal municipal de seguretat*.

Belén Viviente en el colegio Rafael Casanovas.

Dies abans us recordem que hi haurà diferents pessebres vivents (el de la Coope no s’ha de perdre, als jardins del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu!), campanyes solidàries de recollida de joguines, d’aliments, el pessebre de la Pl. Ajuntament des del primer dia de la Puríssima, arribades del Tió i la recollida de cartes amb els patges reials als casals de barri, així com l’arribada de la llum de la pau a Sant Boi el 13 de desembre…

Bon empatx de Nadal!! 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s