‘Teatres en xarxa’ precandidats als Premis Max de teatre!

teatre_premios-max17

Acabem de rebre una gran notícia… Coneixeu els Premios Max de las Artes Escénicas a nivell de l’Estat? Doncs ‘Teatres en Xarxa’ de la qual en fa part Sant Boi està a la llista preliminar de 2 candidatures d’aquesta 20a. edició!

Les categories són les següents:

Millor producció privada d’arts escèniques
‘Teatres en Xarxa’ per ‘Maria Rosa’, ‘La fortuna de Sílvia’.

Millor espectacle de teatre
La Fortuna de Sílvia’ produït per Teatre Nacional de Catalunya i Teatres en Xarxa.


‘Teatres en Xarxa’
és un projecte cultural on hi és Sant Boi junt amb altres teatres de cinc municipis de la provincia (Teatre Municipal la Cooperativa de Barberà del Vallès, Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca, Teatres Despí de Sant Joan Despí, Teatre Auditori de Ripollet i Teatre Clavé de Tordera)  que col.laboren conjuntament amb el Teatre Nacional de Catalunya i l’Institut del Teatre per proporcionar una plataforma de gira dels espectacles que aquest espai de producció escènica produeix, oferint les eines i equips per proporcionar gires i l’exhibició d’espectacles amb la voluntat d’ajudar a descentralitzar i acostar propostes artístiques de qualitat als ciutadans dels municipis fora de Barcelona.

teatre_fortuna1b

Fa dos anys es va començar amb la producció ‘Tirant Lo Blanc’, l’any passat amb ‘Maria Rosa’ i aquest amb ‘La Fortuna de Sílvia’ (el proper 12 de febrer a Can Massallera) un text de Josep Maria de Sagarra i protagonitzat per Laura Conejero sota la direcció de Jordi Prat.

Us animem MOLT a que veniu, Sant Boi tanca la gira que han realitzat per catalunya i es podrà gaudir d’una postfunció amb tots els actors i brindis!

Enhorabona a tots els teatres municipals públics, els recursos públics dedicats a la creació jove i contemporània, als públics teatrals de fora de Barcelona i a la promoció del teatre en el territori… Chapeau!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s