Dia internacional de la dansa, arriba el ‘Sant Boi enDansa’


(imatge LookatMe de Rússia)

El Dia Internacional de la Dansa es celebra mundialment cada 29 d’abril. El Comitè Internacional de Dansa de la UNESCO va proposar aquesta data per commemorar el naixement de Jean-Georges Noverre aquest dia d’un llunyà 1727), considerat el pare del ballet modern.

A Sant Boi, la Plaça Catalunya es transformarà aquell dia en l’escenari d’aquesta celebració festiva, amb l’exhibició de la vitalitat dels diferents col.lectius, grups i escoles de dansa de la ciutat. Després, a les 13h, i com a final de festa, hi haurà un gran flash mob participatiu obert a tothom.

Com podeu participar?

Si us agrada la dansa i voleu celebrar amb tothom aquesta efemèride, teniu dues maneres de poder participar, però us heu d’afanyar:

1. Actuacions a l’escenari ‘Sant Boi enDansa’ a Pl. Catalunya.

Per poder presentar coreografies a l’escenari de Sant Boi enDansa cal ser una companyia o escola de dansa, o grup estable vinculat a una entitat o equipament de la ciutat. Us podeu inscriure enviant un correu electrònic a santboiendansa@santboi.cat on detalleu qui sou i quina és la vostra proposta. El temps màxim per entitat és de 10 minuts. A la vostra sol·licitud podeu demanar participar a l’espai de tallers amb una proposta de taller. També hi haurà una carpa d’informació a la vostra disposició per a que pugueu fer difusió de les vostres activitats relacionades amb la dansa.
Hi ha de temps fins el 21 d’abril!!!!


(alumnes de l’Escola Luisa Fernando)

2. Participació indiovidual al Flashmob obert a tothom.

Per tancar la celebració, a les 13h. hi haurà un gran flashmob participatiu obert a tothom. Mira aquest video, assaja la coreografia i participa, t’hi esperem!!!

Danzad, benditos, danzad!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s