“Marianao, cafè i conversa”, un espai de reflexió veïnal

“Marianao Conversa” és una proposta cultural que pretén oferir un espai de trobada al Casal del Districte de Marianao.

Els dimarts de cada quinze dies es proposa un tema a debat. La intenció d’aquest format és establir un espai de trobada acollidor i senzill, és per això que un dels espais més informals han estat fins ara el bar del Casal i el nou quiosc de la Pl. Generalitat, un espai que ha nascut d’un projecte incubadora de Coboi, el Fem Kiosc que pretén oferir un altre indret del Districte per a la cultura de proximitat.

Tothom pot participar, des de persones individuals fins a entitats o organitzacions vinculades o no amb el barri. Es compta amb la col.laboració de Ets Ràdio, un altre projecte que neix també a Coboi i que pretén ser una ràdio social, que ofereixi, ensenyi i comparteixi totes aquelles activitats i projectes de caràcter participatiu i cultural que es facin a la nostra ciutat.

Els temes fins ara tractats han estat la dona a l’actualitat, la integració, la memòria històrica de la Pl. Generalitat i molts d’altres que us esperen:
Dimarts 18 d’abril, la salut relacionada amb l’alimentació. “Som el que mengem”, i hi serà Santiago Gómez Santos, metge especialista en obesitat infantil.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s