Un circuit amb les Festes de Barri

Sabem que després de la Festa Major de Sant Boi, arriba de seguida la tanda de les festes de barri, un periode que finalitza al juliol i que si teniu ganes de festa i celebració, segurament podrieu fer com l’oca i saltar d’un cap de setmana a l’altre sense marge!

Però no sols això, assistir a cadascuna d’aquestes cites festives mostra la diversitat i la riquesa social i cultural de cadascuna de les diferents zones de la ciutat. I és per això, per a que no us perdeu res, que hem estrenat una imatge gràfica conjunta en forma de circuit, un retrat i petit homenatge als espais i característiques més destacades de cadascun d’aquests barris:

Cada motiu representa un barri i ha estat consensuat amb la comissió de festes corresponent, ja que el tarannà més representatiu d’aquestes festes és la proximitat, la tasca feta entre el veïnat i el sentit de pertinença al seu territori:

A Centre-Vinyets apareixen les figures d’Oriol Martorell i La Puntaire, i també un cop d’ullet a les catifes florals i a la nit de Salsa. A Casablanca, els gegants i els dracs. A Marianao retalls de la Pl. Bòbila i les Piràmides i la rúa de percussió. A Ciutat Cooperativa retalls dels edificis i el Holy i a Camps Blancs els diables i el Sopar. Us convidem a distreure-us amb els detalls, de segur que us divertiran 😉

Les dates de celebració de cadascun d’ells seran les següents:

Centre/Vinyets 26/28 maig
Camps Blancs 2/4 juny
Marianao 9/11 juny
Cooperativa 22/25 juny
Casablanca 30 juny/ 2 juliol

I com la Capvuitada Barri Centre i Vinyets-Molí Vell és a finals d’aquest mes, us avancem que a les catifes florals hi participaran 25 entitats i col·lectius diumenge al matí a les Rambles, que hi haurà el concert i ball de l’orquestra La Chata i el sopar popular, les Havaneres amb el Rom cremat de divendres, el CauSound dissabte al Parking de l’Estació, amb tallers infantils i interessants concerts, la nit de Salsa amb el grup Sazonando o el Vinyets Balla on participen diferents entitats i col·lectius per mostrar els seus balls. I com aquest any, es vol destacar la unió de les festes entre Barri Centre i Vinyets Molí-Vell que també es veu reflectit al cartell, serà per aquest motiu que hi haurà algunes activitats com el Correfoc i el  cercavila de gegants que recorreran el carrer Jaume I com a nexe d’unió d’una zona i l’altra.

AQUÍ Programa Capvuitada’17 DESCARREGA-TE’L!

AQUÍ Programa barri Camps Blancs’17 DESCARREGA-TE’L!

AQUÍ Programa barri Marianao’17 DESCARREGA-TE’L!

Més informació a cultura.cat i a santboi.cat/festesdebarri

Anuncis

Trackbacks

  1. […] per acabar, us recordem les següents dates per seguir el circuit de les festes de barri, un periode d’inici d’estiu que si teniu ganes de festa i celebració, tal i com us […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s