“ART & PICNIC”, dansa i nova exposició al CCCA Centre d’Art

Avisem al personal de terra: aquest mes de juny el CCCA ens bombardejarà amb moltes propostes interessants, així que us recomanem que us lligueu el cinturó de la creativitat i feu un pas endavant!

Dissabte 17 de juny el CCCA ens agafa en banyador i bermudes, perquè arriba la festa “Art&Picnic”, una jornada festiva de portes obertes que ens convida a conèixer el nou projecte de Can Castells, un dia informal on es podran veure les diferents exposicions artístiques i els jardins renovats, amb diferents tallers creatius dirigits per artistes i per a totes les edats: es podrà practicar el LandArt en família, escoltar música, fer pintura al fresc, graffitis, fisgonejar pel mercat d’art d’artistes de Sant Boi i moltes més activitats acompanyades d’un servei de bar, condicions ideals que ens animen a fer aquest picnic artístic enmig de l’herba!

També durant aquest juny LaSaleta, l’espai de creació emergent de Can Castells, estrena una nova mostra: ‘vEYO-vEYO’, de l’artista internacional Laura Tietjens, on es podran veure obres de l’artista i una proposta mural ad hoc per a La Saleta. I a la Sala Gran, ‘Un tast d’Art’, l’exposició de final de curs dels alumnes del Taller Municipal d’Arts Plàstiques, on s’exhibirà el treball fet al llarg de l’any d’adults i petits. I per a celebrar el Dia Internacional de la Música es realitzarà l’espectacle Adieumus, de Karl Jenkins, amb més de cent alumnes de l’Escola Municipal de Música Blai i Net i la Jove Companyia de Dansa de Sant Boi, un espectacle de música, llums i dansa els diners del qual aniran al fons de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat.

I ja per acabar, que és un dir, es continuarà celebrant el Dia Mundial de Persones Refugiades, amb una intervenció artística multitudinària a la Pl. Ajuntament amb més de 900 alumnes de les escoles de la ciutat: Ciutats que acullen, una intervenció artística dirigida per l’artista santboià Ferran Mancera que acabarà a la tarda amb la intervenció de dues bandes de l’Escola Municipal de Música Blai i Net. Un juny d’escàndol!

Més informació al web del CCCA

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s