Al CCCA el Laboratori d’Art Comunitari ja està en marxa!


Making of LAC, reunions prèvies.

Una nova cita ens espera a partir del 29 de setembre al CCCA, la nova edició del Laboratori d’Art Comunitari #LAC17 que estrena itinerari per diferents espais de la ciutat…

Des d’aquest hivern al CCCA Centre d’Art Can Castells diferents col.lectius de ciutat i artistes ja treballen de valent en el programa LAC (Laboratori d’Art Comunitari), una nova edició marcada per dues novetats: 1. aquest any s’ha fet més gran, i s’amplia a diferents punts de la ciutat essent la seu de Can Castells el punt de partida, i 2. s’ha afegit la figura del comissari, que recau en Eduard Ruiz, un jove creador santboià i investigador artístic que ja havia exposat algunes de les seves propostes a l’After, NauEstruch, Can Felipa, Ars Santa Mònica i altres espais artístics de la ciutat comtal i del territori metropolità. La proposta LAC 2017 tractarà sobre la incidència de l’espai a la ciutat, és a dir, un concepte que ens convida a repensar les nostres capacitats per veure el territori amb una mirada critica des de l’art contemporani, com es construeix la identitat de la nostra ciutat i com els canvis urbanístics ens fan canviar a tots.

Des de col.lectius de gent gran, de dones, d’educació per adults, d’escoles i tallers infantils, des del Parc Sanitari i altres grups sensibles ja s’hi està treballant, cadascú ubicat en espais concrets de la ciutat on traslladaran la seva proposta en forma d’instal.lació com dins el recinte del Parc Sanitari, a places dels districtes o en espais on el no res hi és present. Per anar seguint l’evolució de tots aquests col.lectius i artistes que treballen seguint les característiques de l’art comunitari, valorant primer de tot el procés per sobre del resultat (que per altra banda sempre és brillant), i que faran visible allò que ens és invisible, han obert una plataforma transmedia l’objectiu de la qual és fomentar la participació de tothom, participants i observadors amb l’etiqueta #LAC17 i anar seguint amb imatges, escrits i moltes altres manifestacions els diferents processos creatius. Les propostes artístiques resultants seran presentades en una exposició al CCCA el proper mes de setembre, així com en els espais ciutadans acondicionats. Animeu-vos a participar!

 

Més informació al web del CCCA

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s